Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Acer aspire one, tundub, et kõvaketas õhtal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Acer aspire one, tundub, et kõvaketas õhtal

Et mitte päris lolliks jääda, kui teenindusse lähen, küsin ennem siit üle.

Olemas selline minirüperaal nagu Aspire one 150 . Siiamaani töötas OK, kuid ühtäkki tuli tavalise poole minuti asemel üles 5 minutit. Samas on oma tegevustes üliaeglane. Ei jaksa videot ega heli mängida.
    Kuna ma ajasin sinna xp peale, siis esmane mõte oli, et mingi pahavara sees.

Kuid äkki avastasin, et võrguketastel oleva kraamiga sai masin ilusti hakkama. Tegin siis ka testi . Võrgukettalt 100 megane fail mälukaardile - aeg umbes 1 minut. Kõvakettale umbes 10 minutit. Ja samuti mängis asju ilusti mälukaardilt. Kopeerid sama faili kettale - jõnksutab ja arvuti "koomas" VLC läks muidugi ka 3 minutit käima
    Proovisin kettakontrolleri draivereid uuendada aga ei miskit.
    Tundub, et ketas õhtal aga ühtegi viga pole. Scandisk midagi ei leia ja kõik failid saab kätte.

Kuna garantii kehtib , tahaks seda kasutada aga enne tahan 100% veenduda, et ma loll ei ole. Sest asi ju "töötab" .
    Muide, ühel tuttava lauaarvutil (siis kui Kõhh neid veel tegi ) oli ostmisest peale selline jama . Tuttav oleks äärepealt (ja ma soovitasingi) garantiid aga vaatasin ise - Win oli pandud, kuid Sata draivereid mitte

Ette tänades, Martin
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Vs: Acer aspire one, tundub, et kõvaketas õhtal

Ma kopiks vajaliku staffi ja teeks formati,kui pärast seda ka nusperdab,siis südamerahuga garantiisse.
    otsija

Comment

Tunduks nagu emaplaadil olev kettakontroller miskipärast kööbakas.
      Kohe formati peale minna pole ehk mõtet, ketta saab üle kontrollida ka praegu kui mõne USB liidese külge panna. Et ketta mark on teadmata siis ei tea ka öelda kas kettatootja soft oskab üle USB kõiki kontrollimehhanisme.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Eks siis formaadin.Midagi väärtuslikku nagunii seal pole- intelligentne trüki ja netimasin ja kaasaskantav telekas.
        Kusjuures usbi pulgaga töötab telekana siiani ok .
        Krt sealt ei saa ketast kättegi !
        Ketas on 160 gigane WDC tõenäoliselt pata ja 5400 rpm ja 2.5 tolli.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Äkki pistik(ud) ei anna korralikult ühendust ja läks asjandus PIO modesse (Device Manager peaks näitama IDE alt), ürita liigutada.

Comment

To: A.S
            Tänud Sulle. Vaatasin jah, et device manageris oli IDE kontroller PIO modes aga see valik oli hall. Siis uninstallisin sealt kõvaketta ja kontrolleri ja restart ja....
            Asi hakkas tööle !!! ja ketas töötab nüüd reziimis udma mode 5.

Martin @ nüüd on üks kogemus juures.

Comment

Sarnane asi on mul ette tulnud lauaarvutil kus oli Fortroni toiteplokk - kettaid oli mitmeid ning omanik majandas nendega sedavõrd palju et toiteplokipoolsed pistikud venisid välja (toruks keeratud lehekesed nõrgad). Tunnusteks oli et esmalt olid ketaste andmekiirused kaootilised, pikapeale olla üks ketas nii vigaseks jäänud et garantii vahetas selle välja. Asenduseks tulnud ketas aga ilmutas paari päevaga sarnaseid tunnuseid ning siis sattus kast minu juurde.
              Ilmnes et ketas tegi häirete ajal umbes samalaadset heli kui normaalselt käivitudes ja seisma jäädes, see lõpuks paljastas võimaliku probleemi. Toite pistikud sai üle pingutatud ja nüüd juba paari kuu jooksul polevat enam jama olnud.
              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
              Konfutsius

Comment

Working...
              X