Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem Windows xp pro installimisel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem Windows xp pro installimisel

Tere!!
    et siis probleem on selline,et panen windows xp valmistuma installima teen juba enne kõik vajaliku ära siis tuleb preparing to install windows ja siis laeb ära ning siis tuleb blue death ette ja kõik jookseb kokku ,keegi ei tea kuidas saaks korda seda ?

Vs: Probleem Windows xp pro installimisel

Võimalik riistvara viga ehk..Tekib küsimu,et mis vanast xp st sai?

Comment

vanast emm ma nagu tegin format c aga siis selgus et on mingi virtual memory error no ja nüüd proovisin uuesti tegema panna aga nüüd tuleb mingi blue death kui installima hakkab,võimalik et ma ise keerasin midagi jamasti kokku,näppisin küll süsteeme mis mäluga seotud aga kas se peaks nagu mõjuma??

Comment

Proovi mõne Linux Live CD pealt asi tööle jooksutada, kui ei toimi siis memtest86 ja testi RAM üle.

Comment

kas ma pean selle linux iso tõmbama ja plaadile kõrvetama ja siis installima nagu xp pro ?

Comment

Esmalt postitatud hypericey poolt
            kas ma pean selle linux iso tõmbama ja plaadile kõrvetama ja siis installima nagu xp pro ?
            linux LIVE cd iso...põletad plaadile ja OP süsteem suudab ennast üles ajada otse plaadilt bootides, installi pole vaja. Kui see üles jookseb, siis võiks raudvara korras olla.

Comment

memtest 32
              las see jookseb vähemalt 4h(rohkem on parem), saad teada, kas ja kuidas emaplaadi-prose mälu töökord on. kui kasvõi üks neist jukerdab, siis saad erroreid. samuti annab see prosele omajagu koormust, mis aitab vigu välja tuua
              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

kui XP ei tunnista sata driverit(SP2 installer) ja sul sata kontroller siis teeb samuti
                Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

kui XP ei oma SATA drivereid, siis reeglina lihtsalt ei leia ketast.
                  proovi mõttes võid Win98 peale lasta, see oskab SATAt ka ilma driveriteta kasutada. õigemini ta arvab selle küll SCSI olevat, aga kasutada igatahes oskab
                  Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Mina pakun välja,et inimesel selline asi,et vana win jäi osaliselt peale...
                    Ehk siis formatiga untsus midagi ja kui nüüd paneb bootima plaadilt,siis cd rom jamab või plaat kriimuline,teine bootjärjekord on hdd,eksole ja kui rom ei saa cd lugemisega hakkama,siis boodib edasi kettalt,kus format untsus(?) ja tulemuseks blue screen.Aga kontrolli kindlasti üle optiline sedae,sest vanemad romid kipuvad kõik pooletoobised olema!
                    Jajahh!

Comment

Working...
                    X