Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

PDA ja väline wifi adapter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

PDA ja väline wifi adapter

Otsin pihuarvutile, millel wifi puudub, välist wifi adapterit (OS on win mobile 6). Olen näinud CF ja SD-kaardi formaadis seadmeid, kuid need kahjuks ei sobi, kuna olemas vaid SD-micro pesa ja mini-USB.
    Oodatud kõik moodused, kuidas PDA-ga saada wifit kasutada.

Vs: PDA ja väline wifi adapter

Kas sellesse micro SD pessa mingisugust üleminekut ei annaks teha SD jaoks? Viikude arv peaks ju sama olema.

Comment

Endalgi tekkis selline mõte, kuid ei tahaks korpust lammutama hakata, kuna plaan aparaat veel müüa.

Kas aga ei tööta selline lahendus, kui ühendada sd-kaardilugeja mini-USB'i ja kasutada seal SD formaadis wifi-kaarti (nt draiverite prob)?

Comment

Kui sa suudad isendile asja tarkvaraliselt selgeks teha, siis peaks vast saama.

Huvipärast proovisin lauaarvutil USB kaardilugejasse SD wifikaardi panna, ei võtnud vedu, winduuz tahtis, et SD mälukaarti sisestataks ainult. Sandiski lugeja igaljuhul toetab ainult mälukaarte, seega arvan, et tavalise lugejaga ei saa, aga kui sa leiad sellise, mis SDIO-d toetab, siis sellega tasuks küll proovida. Aga eks targemad ehk täpsustavad kas saab või mitte.

Ma mõtlesin alguses sellist lahendust, et teha PCB-st vms selline mikro SD kaardi koopja, mis siis on pikem ja mille tagant läheb siis juhe SDkaardi pessa, kuhu siis ühendatakse wifikaart. Siis ei peaks korpust lammutama.

Comment

Esmalt postitatud ints0000 poolt
          Ma mõtlesin alguses sellist lahendust, et teha PCB-st vms selline mikro SD kaardi koopja, mis siis on pikem ja mille tagant läheb siis juhe SDkaardi pessa, kuhu siis ühendatakse wifikaart. Siis ei peaks korpust lammutama.
          See oleks, jah, vist kõige lihtsam lahendus, kui kaardipesa avaneks korpuse pinnale. Paraku asub ta varjatult aku all ja seega ei võimalda seda lahendust kasutada.

Comment

Working...
          X