Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Lite-On Kirjutajad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Lite-On Kirjutajad

Küsmus selline:
    Kas Lite-On kirjutajad on head või on neil mingeid tõrkeid tekkind ? ???
    Ehk saaks keegi rääkida enda kogemustest ning võibolla soovitada missugust osta.
    Tänan

Endal on kodus, töö juures ja sõbral on ka Lite-On 16/10/40 ja siiani ple veel ühtki praaki tulnud. Teisel sõbral on 32x kiirusega ja samuti töötab hästi. Isegi aeglastel masinatel on Burn-Proof või uuema nimega Smart Burn hea asi, sest kontrollerite aegluse või mingi muu andmete puudutuleku tõttu ei riku plaati ära.

Comment

endal sama kirjutaja 32*12*40
      pole ühtegi praaki tulnud aga jah üks partii oli aga hiljem selgus et plaatide viga kuna need ei tulnud ühegi teise kõrvetajaga välja

Comment

endal ka lite-on 16 10 40 ja plaadi p***sse keeramine on olnud puht enda süü
        kasutan nero tarkvara
        Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Midagi viga küll ei ole. Põhiline on jah see, et mõnikord võib ise plaadi p****e keerata. Kui plaati kirjutada, ei tasuks teiste asjadega tegeleda, võib-olla paar kaardimängu.

Comment

Mul ka Lite-On kirjutaja 48x24x48 ja ei ole ühtegi halba sõna öelda selle kohta : Loeb kõike ja kirjutab kõike
            Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
            DeeJay Catass

Comment

Mul ka Lite-On kirjutaja 48x24x48 ja ei ole ühtegi halba sõna öelda selle kohta : Loeb kõike ja kirjutab kõike
              endal ka sama, kõik p***e keerastud ( 1 ainult ongi ) on minu enda süü

Comment

Minu 40x12x48 (oli vist) l2ks peale 5-kuulist t88tamist garantiisse. Seal vahetati see 48x12x48 vastu v2lja.. See teenib siiani.
                Linuxi all probleeme pole.
                Paintball Ruhnu saarel - http://www.combat.ee
                Ruhnu WiFi, PMR446, SATnet - http://ruhnu.combat.ee

Comment

Oman Lite-On 52x32x52x ja siiamaani pole samuti ühtegi praaki tulnud! Soovitan! :P
                  Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

ütleme nii et kui mina ostsin ta siis oli ta omas hinnaklassis parinm nii et võin öelda et hinna ja kvaliteedi suhe on täista hea
                    kuigi jah nüüd hinnad väga madalaks läind

Comment

Kirjutaks HP kirjutajast kah. Nimelt HP9100 aastaid juba töötab OK. ainuke jama ,et ei saa hakkama mõne uuemast kirjutajst tulnud ülekirjutatava plaadi kustutamisega. Kui ülekirjutatav plaat on oma kirjutajaga tehtud siis kustutab küll. Olen erinevat softi proovinud ikka sama jama.

Comment

Oman kah LiteOn kärsatajat. Ainult kiitvad sõnad!

Comment

Mul on Lite-On 52x32x52x ja töötab väga hästi,neljal sõbral on sama kirjutaja ja töötab kyll(kurta pole).Hetkel müüakse lite on'i väga odava kopika eest!!!
                          Mehed Punk On Elu!

Comment

40*12*48 siis minul. Kirjutatud ja ymberkirjutatud koos Neroga plaate juba aastake. Ühtegi praaki pole sekka sattunud. Asi mille koha pealt tahan aga nuriseda on lugemisel tekkiv kõrvulukustav müra.

Comment

Aga eks ju kõik kiiremad lugejad teevad segavat häält.

Comment

Working...
                              X