Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Jablotroni signalisatsiooni juhtimine arvutiga (ComLink tarkvaraga) - PROBLEEM

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Jablotroni signalisatsiooni juhtimine arvutiga (ComLink tarkvaraga) - PROBLEEM

Eile tegin siis reseti, kuid ComLink näitab ikka sama viga.
    Jablotroni Mike lubas asja üle veel järele mõelda ja uusi juhiseid anda.
    Juhtme vea ta välistas.

Eks järgmisel nädalal ole kuulda.

Comment

Vs: Jablotroni signalisatsiooni juhtimine arvutiga (ComLink tarkvaraga) - PROBLEEM

Kas keegi tark oskab öelda, kuidas peaksin installeerima selle draiveri 2korda. Jablotroni tehniline tugi avastas, et viga võib peituda selles, et pole toiminud vastavalt juhendile: http://www.jablotron.gr/oasis/docs/manuals/JA-80T_EN_OS1.pdf

1. Insert the CD into your CD drive.
      2. Connect the JA-80T cable to the control
      panel and to a free USB socket on your
      PC as described above.
      3. Wait for the “New Hardware Wizard“ to
      start up on the PC.
      4. Search for the drivers on the removable
      media (CD), the file names signify the
      operating system for each driver.
      5. When installing for WIN XP, ignore the
      notification about wrong authenticity with
      WIN XP and continue with the installation
      process.
      6. Leave the other parameters without any
      modifications.
      7. Finish the new hardware installation wizard
      process.
      8. The JA-80T contains two devices in one,
      so please wait for the “New hardware
      wizard” to start again.
      9. Repeat the procedure according to steps 4
      to 7.
      10. Your PC now has two new devices after
      successful installation - "Jablotron serial
      interface" as a serial port (COM) driver
      and the USB device with the same name
      as the driver for USB.
      11. If you have not installed the ComLink
      software yet, install it from the CD

Minu arvutid (nii XP, kui ka Vista) peale esimest korda draiveri installi, mingit uut “New hardware wizard” ette ei viska, oota kaua tahad.

On ideid???

tublisid ja tarku ette tänades...

Sven

Comment

mul siiski õnnestus see eile läbi teha, kuid see minu viga ei parandanud -
        seega olen alguses tagasi.

Comment

Täpselt sama häda siinpoolgi. Läpakas XP 32 bit, lauaarvutis Vista 64bit.
          Kummagagi ei saa ligi.
          Asukoht Tartu. Abistajale vaevatasu

Comment

2korda2 kirjutab: Täpselt sama häda siinpoolgi. Läpakas XP 32 bit, lauaarvutis Vista 64bit.
            Kummagagi ei saa ligi.
            kas sul SMS teel teavitus toimib normaalselt?
            Kas sul SMS teel saab muutusi teha?
            Kas sul SMS teel saab valvesse panna ja valvest maha võtta?

Mul siiani veel sama jama, augusti lõpus saadan Jablotroni ümber programmeerimisele, mul mingi probleem selle GSM valija tarkvaraga.

Comment

Kui sa mõne seadme USB-sse lükkad, kas arvuti tavaliselt mõne heli tekitab?
              Kui tekitab siis: kas tolle seadme pistiku sisse-välja tirimine ka tekitab(näeb ta üldse toda)?

Lükka seade tööle ja ühenda seejärel arvuti USB-sse. Nüüd võta Minu arvuti alt(My Computer)parema hiireklahviga lahti menüüst ,,manage",, klõpsad manage ja valid sealt ,,Device Manage",, nüüd saad uurida kas seade on või pole ja mis seisus on draiver. Sealtsamast võid klõpsata uuenda draiver ja näitad talle sisestatud CD või DVD plaati. Võid ka kustutada draiveri ja seejärel peale arvuti restarti kui lükkad arvutile uuesti USB järgi peaks tekkima installikas ja ta küsib ka kindlasti draiverit. Sealtsamast Device Manage alt võid ka ülemise arvuti märgi peal parema hiireklahviga valida et arvuti otsiks muutusi tarkvaras.

Kui on XP võid ka kontroll paneelist käivitada tarkvara otsimise visardi.

Põhimõtteliselt peaks arvuti nägema igal juhul USB-sse ühendatud töötavat seadet. On mul endal olnud 2 juhust kus ma olin samas seisus ja kokkuvõttes ei suutnud ma arvutile selgeks teha, et vidin on USB-s olemas, või pani arvuti alati seadme tüübi valeks. Vana hea XP uuesti install aitas. Tore on ka omada arvutis vähemalt 3.1 või uuemat installerit.
              Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Alarmi juhtseadet mu arvuti ise tunnistab, ComLink tarkvaraga saab ligi, kuid nagu aru saan on 2korda2 probleemiks ka GSM Dialleri setingute muutmine??? - st. sama veateate viskab ette nagu minulgi??

Comment

Aga kas tal on administreerimiseks vaid üks moodul või on rohkem. Signadel võib olla: Supervisor mode, Administrator mode, 2Administrator mode ja ka User mode. Mina olen erinevate plokkide juures neid kõiki kohanud. Siis, näit. 1.adminn saab küll kõike vaadata, aga põhiseadeid muuta ei saa. Supervisor võib ka olla Installer nime all.

Ehk aitaks ka reset (tavaliselt sampleri abil emaplaadil-toimib võrdselt arvutitega-toide maha jne) või siis Global reset tarkvaraline.

On olemas veel selliseid: kuna tarkvara seadistatakse arvutiga, siis plokk on lihtsalt mälu-täitemoodul, ehk kirjutad arvutis programmi valmis ja söödad eelnevalt tühjendatud mälusse, hiljem saad seadeid vaadata, mitte aga muuta.
                  Kui nüüd teie plokkidel õnnestuks resett (tehaseseadete taastamine), ehk saaks siis jälle uuendada.
                  viimati muutis kasutaja erku; 10 August 2009, 11:45.

Comment

seal on kas "U", ehk user mode, või "P" ehk program mode. Viimases peaks saama muuta kõiki seadeid, kuid ei saa üle installeerida püsitarkvara.

Resetist rääkides:
                    In a "reset to default settings", all programmed phone numbers will be
                    erased and SMS customisations will return to default.

In a "total reset", events are not linked to the telephone numbers
                    anymore. So when an event occurs, no phone number will be used to
                    communicate this info.

The firmware is not erased.

see esimene igastahes asja ei parandanud ja teist mul teha ei soovitatud.

Comment

Jah, mul sama probleem GSM Dialeri ühendamisel.
                      Kontrolleri ühendades on millegipärast pea kõik väljad kinni, saab muuta vaid kuupäeva ja kellaaega.
                      Seadmed on ostetud GSM Valvest ja olin seal ka klient. Nüüd loobusin ja tahaks ise kasutada Tele2 valvepaketti.
                      Niipalju võib lisaks öelda, et andureid ühekaupa häiresse viies tekivad kenasti kõik ka kontrollerite rivistusse aga muutmisega on ikka häda.

Comment

2korda2: Jah, mul sama probleem GSM Dialeri ühendamisel.
                        Kontrolleri ühendades on millegipärast pea kõik väljad kinni, saab muuta vaid kuupäeva ja kellaaega.
                        siis on selge see, et sa ei ole P-modes vaid U-modes (ehk kasutaja reziimis)
                        P-reziimis saab muuta kõiki väljasid. Kui valvekeskus pole programmeerimisrežiimis, siis mine sinna (sisesta F0 SC – SC = hoolduskood,
                        tehaseseade SC=6060). Programmeerimisrežiimis olekust annab teada LED ekraanil olev sümbol
                        “P”. Antud režiimi saab siseneda vaid, siis kui süsteem pole valveolekus. Antud režiimis ei aktiveerita
                        häiret. Lisada saab andureid ja muid seadmeid, seadistada saab süsteemi parameetreid ning
                        süsteemi saab testida.

Kui minu kontrolleril on P-reziim, ikkagi ei õnnestu GSM Dialleri akent ette kuvada ja viskab ette errori.

2korda2 kas sul SMS-ga juhtimine toimib?, kas eestikeelsed teated tulevad mobiilile?
                        vaata, siin on installi ja kasutusjuhendid: http://www.elfaelektroonika.ee/artnr...-ja-63krg#desc

Comment

Ma sain aru: arvuti on ühenduses signaga ja nad näevad üksteist jne, vaid on ühildumisprobleem või miskil põhjusel ei käivita arvuti prog lisasi?

Kas nood XP ühildumisreziimid oled läbi proovinud (see koht kus saab öelda - käivita see prog WIN 2000 ühilduvusreziimis jne.) See muidugi suurt ei anna, kuid vahel tagab mõnel programmil töö jatkumise, mis muidu kokku jooksis või töö ajal kippus kinni kiiluma.

Comment

arvuti on ühenduses signaga ja nad näevad üksteist seega tõesti tundub olema ühildumisprobleem. Katsetasin isegi andmeside kiiruse vähendamist, kuid asi ei paranenud.

Ühildumis reziimi ei oska kahjuks läbi proovida, sest ei leia sellist kohta

Comment

XP-l võib olla ka mõni pisikomponent puudu, või mõne maha installitud programmiga koos kustutatud ja kaotsi läinud. Võib olla ka, et sul on sees mõni teine programm mis kasutab samu komponente ja on tolle Com-iga kergelt konfliktis. Veel on viirusetõrjed ja nuhkvarakaitsed. Firewall + sulgeb programme ka siis kui oled ta kindlalt välja lülitanud (tegevused mis on tema nimekirjas üliohtlikuks tunnistatud).

Comment

[/quote]Ühildumis reziimi ei oska kahjuks läbi proovida, sest ei leia sellist kohta[/quote]

Ma eeldan et see Com tarkvara on installitud programmina ja sul on ka töölaual otsetee ja ikoon.
                                Siis: mine C kettale ja Program Files ja otsi sealt seest oma prog ülesse. Seal peaksid nägema reeglina samasugust (samasuguseid) ikoone. Ühele on alla kirjutatud Application ja võtad parema hiireklahviga Properties (Seaded) ja sealt juba Compatiblity (Ühilduvusreziim) ja valid.
                                Kui ei leia kohe üles toda õiget ikooni, siis käivitad järjest neid mis kõige tõenäosemad ja kui üks käivitas sobiva prog siis oledki ta leidnud. Ps Uninstallerit ära puutu.

Comment

Working...
                                X