Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

toshiba s1800-400

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

toshiba s1800-400

tere!
    selline jama et otsin sellele läpakale 256mb mälu aga pagana raske on leida kuna ta tunnistab millegipärast ainult teatud firmade (sees on NEC) mälusid. oskab keegi öelda kust oleks võimalik neid saada?

Vs: toshiba s1800-400

Ma olen 99% kindel, et kui on seerjatoodangu arvuti emaplaadiga, siis firmanimi ei oma kindlalt tähendust. Omab mälu tüüp, kus kirjas ECC või Non ECC jne, pluss veel paras ports andmeid CL, GR jne,jne. Kui ütled midagi konkreetsemat, kasvõi selle mälu margi ja andmed mis sees ja töötab, saaks sinuga edasi tegelda..

Sihuke lehekülg:

On too kindlalt sinu masin?
    Võiks olla siis sealt selline mälu:
    viimati muutis kasutaja erku; 05 June 2009, 23:56.
    Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

masin on sama.arvutiaidast ma ostsin kunagi ühe 256 sodimm pc100 see tööle ei hakanud.. hetkel on sees NEC singapore 128mb pc100. panen igaks juhuks muu jama ka sealt: mc- 4516cd641xs-a80 0121ye022 rev 1.7 rev 1.0

Comment

See mälu mis praegu sees on selline:

(vajutad sealt alumist:PDF Datasheet klahvi...)

Ja selline:
        Trust Kingston for all of your servers, desktops and laptops memory needs. Kingston DRAM is designed to maximise the performance of a specific computer system. Find memory for your device here.

mõlemad on 144 pin PC100, mõlemal on laadimis aeg keskmine 10ns, CL on mõlemal 2/3, tsükli aeg on mõlemal 70, mõlemad on arhidektuurilt 64-bit, mõlemad on ühte tüüpi, jne,jne, infot nende mõlema kohta on netis palju.
        Ma ei näe esmapilgul miskit piirangut sinu arvutile. Tõsi, arvuti ei pruugi toda tunnistada esmakordselt. Emaplaadi bios tahab restarti kohe kindlasti kui arvuti on kapriisne, ka võib mitte õnnestuda kahe erineva mälu korraga jooksutamine (olen näinud sellist piirangut emaplaatide manualis), seda eriti kui esimine mälu on väiksem.

Kõne all olevat mälu müüakse siin:

Hind võttis igastahes minul hinge korraks kinni, ei leia kaubandusest kust ise ostan selliseid asju nimekirjadest.

1. Ma püüaks ikkagi katsetada toda mälu 256 SO_DIMM mis kunagi ostsid (kui veel alles ).
        2. Kirjutaks sinna Arvutiaita ja küsiks täpsemaid andmeid tolle vidina kohta, marki firmat- midagigi?

Comment

see mis ma neilt ostsin oli tsipa kallim kui see mis praegu müügis.. ehk siis compaq 256m, sync, 100mhz, cl2 hys64v32220gbdl-8-c2 see hind oli tõesti vähe hull aga mida sa mõtlesid biosi restardi all?

Comment

Vaatasin väheke toda imelikku 256 mälu:

on teistsugune tõesti, kiirem veits teiste andmetega ka.
            Aga, proovida ikka võib. Sikuta vana mälu välja ja pane uus asemele, ära lase biossist teda kaugemale ( vajuta DEL klahvi või F2 või seda millega saad käivitamisel biossi sisse, peaks tulema klahvitähis ekraanile, näit ENTER F2 TO SETUP või midagi taolist ), sealt otsi/vali alustuseks:Load Default Settings ja Load Performance Defaults ja kõik seesugune mis käivitab algseiaid seadeid, salvesta ära, vali Y ja teeb restardi ja peaks käima minema.
            Kui hakkab kohe mitmeid kordi piiksuma- asi ei läinud õnneks. Siis kui on õnne, on emaplaadil sampler, sihuke pisike ümbertõstetav pügla ja ta kõrvale on kirjutatud Res B, RB või midagi muud mille tähendus võiks kõlada RESET BIOS laadi. Selles kohas on reeglina kolm krihvi plaadilt väljapoole ja sampler ühendab vaid kahte. Siis: voolud maha, aku tagant ära ja sampler 4-9 sekundiks keskmise ja tolle kolmanda pügla otsa ja seejärel tagasi. Toiteelemendid tagasi ja saad jälle proovida. Kui toda samplerit/pügla sellist pole plaadil, siis korjad toiteelemendid küljest ja sikutad ettevaatlikult tolle patarei sealt emaplaadilt maha ja paned tagasi (nii et käejälgi klemmikohtadele peale ei jää- läheb hiljem oksüdeerumiseks) Ja jälle toited tagasi ja otsast peale. Kui siis kah ei aita- on minu mõistus hetkel otsas- aga võib ju netist uurida.

Comment

selle mäluga ta mul ei jõua bios-inigi.. panen käima ja teeb aint mõne piiksu. eile katsusin emaplaadilt leida seda patareid- lammutasin pool läpparit laiali aga mitte kusagilt ei leidnud.. võibolla pean rohkem otsima? kuigi mingid kaks pataka moodi asja olid tegelt küll juhtmetega ja pealt kaetud vaatan veel netist äki torkab selle kohta midagi silma

Comment

Kui ma õieti aru sain, siis to rohekas seal, must ja punane juhe järgi, on patarei

Comment

sain reseti tehtud aga ei midagist. rami ei tunnista ikka.. tasub vist teisi proovida ikka

Comment

Eks pead otsustama. Uued mälud või koguni uus arvuti. Kõik oleneb, mis tolle raaliga tulevikus teha kavatsetakse, sest mälud maksavad talle üld hindadega võrreldes terve varanduse ja ta ise ju vaid gigane masin.

Comment

Working...
                    X