Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Läpakas töötab akult, juthmega mitte.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Läpakas töötab akult, juthmega mitte.

Mure selline et läpakas töötab ainult aku pealt, kui toitejuhe taha panna siis paarikümne sekundi pärast paneb pildi tasku. Kui arvuti ei käi ja juhe taga siis akut laeb.
    Vahepeal oli üldse katki ja kasutaja Eggy tegi talle väikest remonti( copyn tema teksti: Toitepistiku jalake oli suurnud trükkplaati läbides ajada välja igast musta möksi ja suitsu! Selle tagajärjel olid trükkplaadi kihid lühisesse aetud (väljundotsad lühises). Pärast häkki akudrelliga puurimisel sai asi eluvaimu sisse.)

Milles võib veel viga olla et juhet ei kannata?

Vs: Läpakas töötab akult, juthmega mitte.

Pistik soojaks ei lähe?

Comment

Ei lähe soojaks.

Comment

Esmalt postitatud ziksimees poolt
        Mure selline et läpakas töötab ainult aku pealt,
        kui toitejuhe taha panna siis paarikümne sekundi pärast paneb pildi tasku.
        Kui arvuti ei käi ja juhe taga siis akut laeb.
        1. akult töötab.
        2. ühendad toitepstiku, ainult kaabel taga.
        3. ühendad toitekarbi
        4. ühendad 220 võrgukaabli.
        5. ühendad 220 võrku

Millal pilt tasku kaob? Millal taskust välja tuleb?
        Korista kõik taskud ja kontrolli 3 korda.

Kuidas tead et laeb?

Comment

Laadimine teada sellepärast, et kui hoida mittetöötaval tühja akuga arvutil toitejuhet taga mingi aeg ja toitmejuhtme eemaldamisel saab arvutiga toimetada aku tühjenemiseni. Aga kui toite juhe taha panna siis arvuti töötab umbes 30 sek ja lülitub välja.

Mis selles lauses nii arusaamatut? kui toitejuhe taha panna siis paarikümne sekundi pärast paneb pildi tasku

Comment

Ilma nägemata ja rohkema infota võib viga ka jahutuses olla.
            Kui juhe taga, siis töötab prose kõrgema kellaga ja kuumeneb üle.
            Pane aku pealt käima, jälgi mõne programmiga temperatuure ja lükka juhe järgi - mis juhtub?

Comment

Tõmbasin Avasti. Jälgisin CPUde temperatuure, niisama töötades olid need 50C juhtme taha pannes tõusid paar kraadi ja arvuti lülitas end välja.

Comment

Esmalt postitatud ziksimees poolt
                Mis selles lauses nii arusaamatut? kui toitejuhe taha panna siis paarikümne sekundi pärast paneb pildi tasku
                Rahulikult!
                Kas pingestatud juhe või piisab ainult juhtme ühendamisest?

Comment

Ainult juhtme taha panemine ei tee midagi, pingestatud juhe, kui on ka vooluvõrgus.

Comment

Viga peab olema seotud pistikupesaga, see on üldse hea, et niigi korda said. Minu õe ML-il on taoline, kuid vastupidise efektiga probleem. Kunagi komistati toite juhtme taha ja nii tõmmati läpakas põrandale, silmaga vaadates on kõik korras aga nüüd on sellel masinal pidevad kokkujooksmised, et iga paari kuu tagant peab windowsi vahetama, et üldse kasutada. Tal on nii, et kui toitejuhe välja võtta, siis kustub kas kohe või paari sekiga taustvalgus ära, mõnikord tagasipannes virvendab enne kui tööle hakkab, aga point on selles, et nii kui pinge juhtmest kaob, siis kaob ka taustvalgus, pole küll nii suur probleem, kuid see põhjendab, miks viga selles peituda saab ainult. Ma ei tea, kuidas sul, aga Õe vanal ML-il on see toitepesa koos LAN peasga eraldi plaadil, mis võib vahetades odav olla.
                    Äkki saad proovida erinevate pingetega laadijaid, võibolla on mõnel selline toitepinge, et läpakas laeb ja töötab korraga.
                    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Kas selline toitepingete vahetamine akut ei või ära rikkuda. Kunagi üks tuttav rikkus autolaadijaga enda arvuti aku ära. Laadijal sai valida pinget ning pani kogemata vale pinge.

Comment

Seda ma ei tea, ma arvan et mingi stabiliseeriv süsteem peaks vahel olema, aga ma ei tea mis siis juhtub kui pinge liiga madalale langeb. Arvutiga ei tohiks see pinge erinevus midagi teha, sest mul üle aasta on ilma akuta läpakal olnud 18.5V kuigi peaks olema vist 14 või 16V. Sama läpaka sain ma ka käima kui ma ups akult toitepesasse ligikaudu 12V andsin, läpakas töötas, kuid vaikne vilin oli sees. Ma ei tea, mis see oleks siis teinud kui aku oleks järgi olnud. Muidu eriti äärmuslikke katseid ei soovita teha. Aga peab vaatama ka sellejärgi milline aku on ja kui palju see saada tahab, reeglina peaks laadija ikka rohkem välja andma, muidu asi ei toimi.
                        Kui sul õnnestub proovida teiste pingetega laadijaid, siis katseajal vaevalt akuga midagi halba juhtub, aga saab vähemalt teada kas arvuti on tundlik igasugusele pingele või tunneb ta et saab liiga palju. Äkki on võimalik ära petta, et arvab et laadijat pole taga, aga laeb siiski akut, kuid see jutt juba targemate pärusmaa. vb ajan ise hoopis lolli juttu.
                        Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Jahutus ventikas käib ringi ikka? On olnud juhus kus ventikas oli kinni ja siis kui polnud laadija taga oli mingis optimaised reziimis kus vent ei käinudki ringi ja asi töötas aga niikui laadija lisasid tahtis kohe venti keerutada, mis aga oli kinni ja siis lülitas kohe läpakas ennast välja.
                          Condemn the hive.

Comment

Vent käib ringi.

Comment

Aga kui mõõdaks, et palju sealt siis seda laadimispinget tuleb.
                              Ja tulevikus võtaks järjest dioodiga maha.
                              Tasa tasa, jupphaaval.
                              Et juba akut laadiks aga veel tasku ei topiks.

Kui täiendavalt puhuda kas siis töötab?
                              Ja vaataks et ka õhukanalid kõik puhtad oleks.
                              Mul on siin pööningul üks ilus mälestus väga tolmusest arvutist.

Comment

Working...
                              X