Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

youtube

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

youtube

kuidas youtube'st salvestada mac'iga?
    keepvid mac'is ei funkka?
    soovitused palun
    kellel on mingi hea progr.

Vs: youtube

Reeglites on selline tore koht sees, et enne googelda, kui uue teema teed.

Comment

tänud,ei osanud panna otsigusse sellist sõnade kombinatsiooni

Comment

Ma maci kohta ei oska midagi arvata, aga ise kasutan erinevatelt lehtedelt (kaasaarvatud myspace) seda lehte: http://file2hd.com/ sealt saab kätte faili originaalkujul ja ei pea läbima mingeid online konvertereid, mis kunstlikult teevad failid vahest suuremaks ja "kvaliteetsemaks". ja kui vaja heli videost kätte saada, siis kasutan eraldi programmi, kuid vähemalt saan nii parima tulemuse. See küll kisub piraatluseks nii ära aga mis teha. Muidugi ma ei tea, kõiki youtube downloadereid, osad kasutavad sama võtet, aga osad lihtsalt toodavad saasta.
        Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

maci peal jookseb ju firefox ja firefoxi pluginad OS-i ei uuri, nii et anna tuld.

Comment

Esmalt postitatud onx15 poolt
            ... aga ise kasutan erinevatelt lehtedelt (kaasaarvatud myspace) seda lehte: http://file2hd.com/ sealt saab kätte faili originaalkujul ja ei pea läbima mingeid online konvertereid ...
            Ma nopin failid IE cache´st, kui video/musa on arvutisse ära laadinud. Tavavideo on Youtubes flv ja HQ tavaliselt mp4. Mõnede failide mahamängimisel VLC-player miskipärast jõnksutab, ei tea, kas midagi Macrovisioni sarnast . VLC uuestiinstall ei aidanud ja jõudluses asi pole.
            73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
            ATiP1pN4XeM

Comment

Working...
            X