Moderniseerisin natuke oma arvutiparki.Kõik on tore,ainult arvuti salvestab iga päev HDD-le mingit infi umbes 2Gb. jagu.Aga kuhu kirjutab ,aru ei saa.Tarkvara on Windows Vista Ultimate.Ka CPU on tarkvarale vastav-64 bitine Core Duo E7400.Ehk oskab keegi aidata?Tänud.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Ultimate
Collapse
X
-
Vs: Ultimate
Täpsemalt oleks Vista operatsioonisüssteem. Mis (programm, eesmärk) sul üldse seda infot salvestab? Sinu jutust saan ma aru, et iga päev kirjutab vista sul kettale kuhugi-midagi 2GB ja nii see jääb..kettaruum muudkui väheneb ja väheneb ning teha mdiagi ei osa. Kirjelda probleemi täpsemalt.
-
http://technet.microsoft.com/et-ee/s...45(en-us).aspx ja muudkui piilud, mida ning kuhu. Ilmselt peidetud kaust vms. näiteks System Restore?
Comment
-
Kindluse mõttes pane selline asi algatuseks endal arvutis jooksma:
Vali vabavaraline- töötab küll.
Too asi on päris kuri igasuguste elementide vastu mis iganes ennast arvutis liigutab. Jälgi hoolega peale käivitamist, mida ta tahab kõike sinu arvutis hakata sulgema. Pane esialgu kõik garantiini (kui pole asjades kindel).
Mina pidin ta lõpuks oma arvutist eemaldama- kuna oli liialt agar kõike kustutama ja hävitama. Aga sul oleks vast tagumine aeg teda kasutada.Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
-
Mittemiski ei aita.Ikka salvestab midagi kusagile.Mõtlesin,et teen format:C.Aga ei lase seda ka teha.170GB on kusagil teises mõõtmes.Ilmselt on viga Vista seadetes.Kustutasin järjest kõik programmid ära,et näha milline salvestab-ei midagi.Peab vist uue asja prandajate kätte viima.
Comment
-
Aga vaata c: ketta põhikaustad üle, mis on üle 100GB. Kunagi ammu ma mäletan ühes kooli arvutis oli kõvaketas koguaeg täis. Hakkasin vaatama, kus kogu see ruum kaob. Selgus, et mingi pahalane genereeris ühte kausta Program Files-is 1Mb suurusi faile. tuli kah päevas umbes 2Gb või kuni ketas täis. Hakkasin siis task managerist kahtlaseid programme sulgema, kuni lubas mul selle kausta ära kustutada. See vist lahendas probleemi.
Comment
-
Mina kasutaks alustuseks kas parition magic-ut või siis winni enda partitsioonide tööriiste (vähemalt näeb partitsioonid ära). XP-l on see Control panel -> Administrative tools->Computer managment->Storage->Disc managment.
Seal peaksid ära nägema kõikide ketaste kõik partitsioonid, mis arvutis on. Miski võiks olla täheta ja recovery nimega ehk...ei tea, pole vistaga nii kokku puutunud. Alustuseks võiks ehk selle suurus midagi anda.
Ma olen alati selle recovery partitsiooni maha lasnud, AGA ei ole pärast seda enam vistat otsa installinud, seega ei tea kuidas see tolle tööd mõjutab.
Comment
-
Kaustade kuvamisel on kõigil WIN-idel olemas kaustaseaded/kaustasuvandid ja paned linnukese ette kohale kus kirjas: näita peitfaile ja kaustu. Ingl keelsel: Tools, Folder Options, View - Show hidden files..
Juhuks kui kirjutab kaustadesse mida pole näha.Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
Comment