Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Vs: windows Media Playeri online streami salvestus
On küll, kuid paremini saab teiste programmidega. Kõige lihtsam on, et kui avad streami, vaatad samal ajal temp kataloogi, mis fail sinna tekib, see ongi streami oma. Lased streami lõpuni arvutisse laadida siis saad kõik kätte. Teine meetod on source codes aadress ära vaadata ja siis save as antud aadressiga teha ja tulebki.
Muidu streami enda salvestamiseks on kõige parem oma programme kasutada, sedasi saab kõige lihtsamini.
Päris otse copyda ei saa, need on lukustatud, selleks vajalik unlocker nimeline asi. Selleca copyd ära. Siis peab ymber nimetama laiendi. VLCplayer ei vaata asju laiendi järgi vaid sisu mängi ilma lisa modida flashe ka. Ümber nimetama peab sest mõned softid arvavad et see on temp fail laiendi järgi ja kustutavad ära. Mul sai üks PC korrastus soft sellega hakkama:S
Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Seal dat-failis puudub header, seega pole ümbernimetamisest kasu, ikka ei mängi. Vähemalt pole ma ühtki mängima saanud. WM Recorderiga olen kõik vajaliku kätte saanud.
Comment