Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

windows Media Playeri online streami salvestus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

windows Media Playeri online streami salvestus

Kas on võimalik Windows Media Playeri abil reaalajas saadavat streami ka kuidagi viisi arvutis salvestada, et seda siis hiljem vaadata?

Abi eest ette tänades,

Lembitu

Vs: windows Media Playeri online streami salvestus

On küll, kuid paremini saab teiste programmidega. Kõige lihtsam on, et kui avad streami, vaatad samal ajal temp kataloogi, mis fail sinna tekib, see ongi streami oma. Lased streami lõpuni arvutisse laadida siis saad kõik kätte. Teine meetod on source codes aadress ära vaadata ja siis save as antud aadressiga teha ja tulebki.
    Muidu streami enda salvestamiseks on kõige parem oma programme kasutada, sedasi saab kõige lihtsamini.

Comment

Tavaliselt salvestub see video temp kataloogi .dat failina, mida pleierid enam mängida ei oska.

Väga hea proge nende striimide salvestamiseks on WM Recorder 10.2 .
      73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
      ATiP1pN4XeM

Comment

ma nimetasin .dat faili ümber sõltuvalt kodekist kas .wmv või .flv (.avi jne.)
        .wmv on tavaliselt kõigil olemas, .flv saab lisapaketiga installida.

Comment

Päris otse copyda ei saa, need on lukustatud, selleks vajalik unlocker nimeline asi. Selleca copyd ära. Siis peab ymber nimetama laiendi. VLCplayer ei vaata asju laiendi järgi vaid sisu mängi ilma lisa modida flashe ka. Ümber nimetama peab sest mõned softid arvavad et see on temp fail laiendi järgi ja kustutavad ära. Mul sai üks PC korrastus soft sellega hakkama:S
          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Seal dat-failis puudub header, seega pole ümbernimetamisest kasu, ikka ei mängi. Vähemalt pole ma ühtki mängima saanud. WM Recorderiga olen kõik vajaliku kätte saanud.
            73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
            ATiP1pN4XeM

Comment

SDP Downloader
              sdp.ppona.com/

Comment

Working...
              X