Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

amd protsessor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

amd protsessor

et kuidas sellest aru saada: You Have: 2.36 GHz Performance Rated at 3.50 GHz
    et kas või kuidas ma selle 3 või 3,5 GHz siit kätte saan. Algul oli aint 2.2 GHz ja bios kaudu tõstsin ta 2.36GHz. Ta seal bios nagu rohkem ei lasknud kah vähemalt % mitte. mingite nr oli kah võimalik tõsta seal oli vist 220 kuni 300. Protsessor muidu ise athlon 64 3500. Hetkel hoiab temp kah seal 35 kraadi juures, graafika kaart ise vurab umb 44 kraadi juures. Temp osas peaks vist saama juurde lisada küll kiirust.

Vs: amd protsessor

Esmalt postitatud arny poolt
    You Have: 2.36 GHz Performance Rated at 3.50 GHz
    Ma saan asjast nii aru, et Protsessor töötab 2.36 GHz sagedusega, aga jõudlus on võrreldav 3.5 GHz prosega. Ei tea muidugi, millise prosega võrreldakse. Võibolla Athlonil kulub mingite instruktsioonide täitmiseks lihtsalt vähem tsükleid ja see siis arvestatakse jõudlusele juurde. Võin ka eksida.

Comment

VÕrdlus käib ikke pentium prosedega Et siis on kiirus 2,2 aga võrdväärne px 3,5 gigasega.Kas ta kah tegelt on kahtlen..

Comment

võrdlust ei oska ise tuua, antud kirja sain can you run it lehelt. Samas ei saa aru ise kas see kui ma bios selle nr 300 peale tõstan, annab midagi juurde või ei.

Comment

Esmalt postitatud sill poolt
          VÕrdlus käib ikke pentium prosedega Et siis on kiirus 2,2 aga võrdväärne px 3,5 gigasega.Kas ta kah tegelt on kahtlen..
          võrdlus ei käi ega ole kunagi käinud Pentium protsessori suhtes. kuigi Athlon XP aegadel see jõudluse suhe umbes sedasi peaaegu toimis.
          XP protsessorite seeria markeering oli arvutuslikult võrrelduna tavalise Athloni(Thunderbird) suhtes. nt XP3200+ peaks olema võrdne või tiba parem Athlonist, mille takt on 3200MHz. suure tõenäeosusega käib protsessorite markeerimine siiani sarnastel põhimõtetel ja ilmselt veel ka sama mõõdupuu järgi.
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

AMD võib ennast Inteliga võrrelda küll, kuna Intel on kõva ,,reklaamimees" ja loonud nii mõnedki verstapostid nagu ,,P4" ja muu säherdune. Võrrelda saaks eeldusel et nood on samast klassist. Aga nii suurt vahet paraku ei teki. Määrab asja ka kiibistik, mälud ja muu.
            Millise AMD 3500 mudeliga on tegu, selle seeria nr all on väga erinevat kaupa?
            Enamusel lubatud 2200MHz, 1000 - 2310MHz maksimum. Tehas garanteerib tööreziimi maksimum 2215MHz juures. Kusagil pole kirjas et 2360MHz juures võiks või peaks masin ellu jääma, siis kas raudvara või tarkvara. Temperatuuri tõus on ainult teatud juhtudel. AMD-de välja toomine säästu reziimist, pigem enamuses vähendab temperatuuri (mina ei saa siiani tollest säästuefektist aru). Kui tõstad kiirust, tõuseb ka pinge, vaata et ei läheks üle kriitilise piiri.
            Vahemikust 220-300 ei ole päris kindel millega tegu. Võiks olla Bus Speed või CPU Frequency. Aga number on kuidagi suur tollele prosele.

Esmased teadmised ikka tootjalt:
            http://www.amd.com/us-en/assets/cont...docs/30430.pdf
            viimati muutis kasutaja erku; 28 June 2009, 22:40.
            Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Olen seda prose overclockind ja saanud 2.7.. ghz ilma Voldi tõstmata ja originaal jahutusega ! Muidugi lõpuks panin lisa vendi peale et see s**t üle ei kuumeneks ja veel stabiilseks jääks . ise soovitan kuni 2.5-2.6 rohkem pole mõttet näppida

Aga nüüd veits tArka kah

Oletama et kordajaks on 10X. ja seda korrutatakse 220 ja vastuseks saab 2200MHz EHK SIIS 2.2GHz

Aga nüüd soovid saada nt: 2.6GHz pead jagama 2600/10=260 ja selle panetki Bioses 220 asemel 260 ja sinu prose jooksebki 2.6GHz aga ma ei soovitaks nii kõrget lendu korraga ette võtta ... proovi järk järgult korrutatavat tõsta kuni arvuti muutub ebastabiilseks.

MINA EI VASTUTA KUI OMA CPU LÄBI KÄRSATAD !

Comment

Mida rohkem klockid seda kiiremini prose ära põleb,see ei tähenda küll mitte midagi et arvuti veel stabiilsena käitub.Kordaja tõstmisega ei saavuta sa midagi.Tõsta siini kiirust kui tahad kiiremaks.Nb se mõjutab kah mälu ja graafika kaardi toiminguid.

Comment

Sa jah võid kordajaga mängida, aga kui see lukus siis ei tee sa midagi !

Tuleb siis siiniga mängida :CPU Frequency

Ei põle see midagi maha ... kui muidugi volte metsikult ei tõsta!

Comment

et seda frequency ei saa miski pärast muuta, panin selle 250 peale ja asi peale f10 ja resa laseb uuesti setupi või siis defaultiga wini. Ainuke mida teha on biosis amd overclocing varjant, sealt saan panna max 7% ja siis tuleb 2,3Ghz. Sealt frequency kõrvalt saab muuta ka pci-e kiirust aga ka see ei lase wini. Mul ilmselt kuskil miski asi keelab sellist tegevust. Ilmselt tuleb siis mingi aeg uuem ja võimsas prose osta. Muidu see Farcry 2 töötab max asjadega ilusti.

Comment

Mis emaplaat on ?

Arvatavasti tuleb biose up-ida, aga see väga ohtlik, kuna võid emaplaadist lahti saada. Seda võiks mingi asjatundja teha !

Frequency: tõsta siis seda nii palju et saaks 2.3 kätte ja siis vaata palju edasi lubab! Ühesõnaga pane Frequency 230 ja kui läheb sisse siis 231 jne. Nii kaua kui enam sisse ei lähe !

Kui asud tartus siis võiksin korra vaadata seda värki !

Comment

tänud aga proovin hetkel lihtsamalt. Lihtsalt mingitel hetkel jääb prose lahjaks, et kõike hallata ilusti.

Comment

no osta core i7-975 Extreme Edition ja vastav raud juurde, siis ei tohiks lahjaks jääda ja supermario peaks väga kiirelt käima.
                          Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                          1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                          2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

vabanda kuid pooldan rohkem amd miskipärast ja teiseks on mul AM2 socket.

Comment

Kunagi mul oli kah mingi aeg vajadus oma arvutit kiiremaks teha. Masin oli siis 2.4 GHz celeron. Katsetasin siis igast sagedusi ja testisin masinat 3Dmark-iga peale igat muudatust. Tulemus oli umbes selline, et 10% suurema clockiga saab masin 5% jõudlust juurde aga oli siiski natuke ebastabiilne. Aegajalt ikkagi hangus ära või tegi resa, ei mäleta täpselt. Võibolla selle pärast mul üks kõvaketas jukerdama hakkaski, kes teab. Igatahes nüüd tundub mulle see clokkimise teema suht mõttetu. Ega see originaalsagedus prosel ilmaasjata selline pole. Kui rahapuudust pole ja plaan on uus arvuti osta peale seda, kui vana otsad annab, siis loomulikult pigista tast välja selle paari aastaga niipalju, kui võimaldab. Mu arust oleks ikka kasulikum hoida vana arvuti see paar aastat elus ja kui plaan uus osta, siis saaksid tolle töötava eest rohkem raha 2 korda parema videokaardi ostmiseks uude masinasse näiteks. Katkise vana arvuti väärtus on suht nullilähedane, töötava masina saaks kasvõi kinkida väiksele õele, või vanaemale.

Comment

Working...
                              X