Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

amd protsessor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: amd protsessor

virx5 : viga võis olla kas jahutuses või siis liiga madalate voltidege näppisid !
    arny : äkki veel ka asus M2N plate ?

Comment

mis selle M2N on, emaplaat on jah muidu M2N Asus

Comment

Seda ma arvasingi selle plate peal olevat proset olen siis näpind ja suutsin sealt välja venitada 2.7 Ghz . Kui ma hästi mäletan siis seal bioses peaks üks koht olema mis keelab kellamise aga selle saab ka maha võtta ! Ja siis seda kurjamit Kahjuks peast ei mäleta mis see oli . Pean siis tutava arvuti juurte saama aga seda ei juhtu nii pea

Comment

tirisin eile nvidia softi millega saab kah clockimist teha ja sealt sain kah prose max 2,71 panna. Muuta sai päris palju asju sealt kaudu. Oma kurvastuseks sain teada, et mul ram töötab 667 peal. Mul siis 4tk neid millest kaks 1G ja 2x 512MB ja need 512 ongi ilmselt need 667Mhz (need siis olid juba orign), et pean katsuma seal kõik 800Mhz panna.

Comment

ddr2 pole mõttet kellata kuna see mõjub halvasti, pikema aja jooksul lihtsalt jõudlus kaob ! aga sa võid vaadata mis MHz peal need kõik jooksevad ! ja gigase järgi ära sättida !

Comment

Kõige lihtsam: võta Start menüü-Juhtpaneel-Haldus-Jõudlus; peaksid nägema graafilist jooksvat diagrammi. Seejärel käivita näiteks antiviirus ja pane ta kogu masinast viirusi otsima, näed üldmuljet graafiliselt. Kui masina protsessor, kiibistik ja mälud on kõik balansis, peaks protsessori hõivatus olema kolmandiku jagu keskmiselt madalam mälude hõivatusest. Sealt on lihtne edasi otsustada mida peaks keerama ja kas on võimalik.
              Elu on näidanud, et DDR2 on kõike stabiilsem ja suutlikum 1,85V kuni 1,95V juures. Osad Biossid lasevad mälude kiirusi ja volte eraldi suvajärgi kruvida, enamus mitte.
              Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Kui sinul on huvi siis biose uuendus ja muuda mida tahad ! :erku

peaaegu kõikkides uuendustes võetakse piirangud maha !

Comment

ise mõtlesin selle ddr 800Mhz all, et panen nende 667 asemel 800, clockima väga ei kippu ennem.

Comment

Esmalt postitatud dohc-48v12 poolt
                    Kui sinul on huvi siis biose uuendus ja muuda mida tahad ! :erku

peaaegu kõikkides uuendustes võetakse piirangud maha !
                    Väga huvitav väide.

Olen uuendanud ühe Biostar arvuti (ei tulnud resetist välja), profülaktika mõttes As-Rocki (kuna põletas mälud sisse) ja Asuse (ei hakanud iga kord nupust tööle) biossid (kõik olid uuenduse ajal alla aasta vanad masinad) ning võin kinnitada, et konkreetsetel juhtudel ei muutunud protsessori ja mälude setingute valikutes midagi.
                    Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

arny :lihtsam osta 800 mhz-d ddr2. ned ei tohiks palju maksta võrreldes 400mhz ddr 3200

erku biose flash-imesel tuleb vaadata kah ikka mis sinna lisatud või uuendatud !

Comment

Working...
                      X