Leadteki TV/FM kaardiga on selline probleem, et see ei lähe alati käima. Laadimise ajaks viskab logo ette ja nii jääbki. Aitab ainult restart, aga alati ei saa ka siis käima. Eriti jamab sedasi just FM osa. Proovinud juba korduvalt softi uuesti installida, kuid abi ei midagi. Kui pool aastat tagasi sai see jurakas arvutisse pandud, siis töötas laitmatult. Mingi asi segab, aga üles ei leia mis. Ideid?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
K: Tv kaardi probleem
Collapse
X
-
Vs: K: Tv kaardi probleem
Leadtek on üks neist firmadest kes kasutas (kasutab?) praakkondekaid oma toodetel. Need ajajooksul põhjustasid selliseid sümtomeid mille põhjuseid ei saanud tuvastada. Olen veel kolm aastat tagasi ühel Leadtekil pidanud kondekaid vahetama, tunneb selle probleemi ära selle järgi et lüüdid on pealt veidi punnis. Vaata silmaga kas see nii on.
See ei pruugi olla põhjus kuid võimalik saab olla. Kui nii siis ka miski muu soft ei aita.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment
-
Hetkel tegin katset teise leadteki kaardiga. Põhimõtteliselt sama kaart, kuid vanem mudel. Nimelt tegu TV2000 mitte TV2000XP-ga. Täpselt sama jama, et FM osa ei lähe käima. Tv funkab normilt, aga vahest jamab seegi. Ei usu, et mõlemal kaardil nüüd üks ja sama viga, vaid mingi proge segab. Näiteks AVG ei lase mul arvutit puhkereziimist välja ja aitab ainult restartnupu klõpsamine. Ilma AVGta funkab kenasti. Asi töötas normaalselt, aga paar kuud tagasi avastasin esimest korda, et ei lähe enam normaalselt käima. Vaatasin kaardid üle ja punnis kondekaid küll ei avastanud.
Comment
-
Kas siis ka jamab kui Windows värskelt installitud. et ainult tv kaardi driverid.
Võimalik et miski teine soft segab.
Mul oli selline jama helikaardi driveriga. üks põhimõtteliselt helist sõltumatu programm ei lasknud soundil toimida, pidin pidevalt uuesti installima.
Comment
-
Proovid selle softiga,mis plaadi peal või tootja lehelt tõmmatuga?
Mul on üks teine Leadtek`i kaart. Ca aastapäevad tagasi jukerdas see mul ka. Käima küll läks, aga kippus kokku jooksma. Mina sain lahenduse uuema softi installiga, aga jama oli üksjagu. Vana soft ja draiverid tuli korralikult eemaldada ning register puhastada, muidu kippus ikka jamama.
Comment
-
DScalerit kunagi proovisin ka, sellega saab ju ainult teleka tööle? Aga asi muidu töötas hästi küll.
Tv töötab muidu küll aga raadio ei taha käima minna. Värskelt installitud windõusiga töötas normaalselt. Leadteki kodukalt tõmmatud tavaari olen proovinud, kuid ei aita.
Ise arvan ka, et mingi asi segab, aga võta kinni mis.
Comment
-
Esmalt postitatud Ufonaut21 pooltEI usu, et mõlemal kaardil nüüd üks ja sama viga, vaid mingi proge segab. Näiteks AVG ei lase mul arvutit puhkereziimist välja ja aitab ainult restartnupu klõpsamine. Ilma AVGta funkab kenasti. .
Comment
Comment