Terv,
Selline mure, on kaks arvutit,
a) GA-MA78GM-S2H (rev.1.0)
b) ZOTAC ION ITX B MCP7A-ION MITX
Mõlemad on HDMI väljundiga, esimene ATI teine Nvidia graadikaga.
Mõlemad peaks toetama audio signaali edastamist HDMI liidese kaudu, kuid ei õnnestu.
Hetkel on mõlemal arvutil peal XP pro, koos kõigi saadaolevate paikadega, installitud (ja proovitud erinevaid) viimased riistvaradraiverid.
Kasutusjuhend käsib HDMI kaudu heli edastamiseks panna ""Sounds and Audio Devices" alt "Select NVIDIA HDMI Audio" as default play back device"
Riistvaraliselt tuntakse justkui asi ära (Nvidia HDaudio) (ATI HDMI audio),
kuid seal kus saab valida "set default audio oputput" on valikus ainult Realtek HD sound
Guugeldades leiab selleteemalisi kurtmisi netis hulgaliselt, ka lahendusi, kuid kahjuks ei ole neist mulle abi olnud.
Veel täheepanekuid:
*) sama telekas ja sama kaabel ZoomBoxiga näitab pilti ja laseb heli läbi HDMI
*) ati graafikaga massinal sain kord Linuxiga katsetades heli kätte.
*) Nvidia masinale lasin prooviks Windows 7 peale, see pani kohe vaikimisi Nvidia HDMI audio heli väljundseadmeks, kuid heli ikka ei tulnud (tõsi, väga pikalt seal all ei pusinud, W7 sai endale vee peale...
Proovitud ka BIOS'i all setinguid muuta - ei midagi.
Mis veel tegemata on?
--
--IN--
Selline mure, on kaks arvutit,
a) GA-MA78GM-S2H (rev.1.0)
b) ZOTAC ION ITX B MCP7A-ION MITX
Mõlemad on HDMI väljundiga, esimene ATI teine Nvidia graadikaga.
Mõlemad peaks toetama audio signaali edastamist HDMI liidese kaudu, kuid ei õnnestu.
Hetkel on mõlemal arvutil peal XP pro, koos kõigi saadaolevate paikadega, installitud (ja proovitud erinevaid) viimased riistvaradraiverid.
Kasutusjuhend käsib HDMI kaudu heli edastamiseks panna ""Sounds and Audio Devices" alt "Select NVIDIA HDMI Audio" as default play back device"
Riistvaraliselt tuntakse justkui asi ära (Nvidia HDaudio) (ATI HDMI audio),
kuid seal kus saab valida "set default audio oputput" on valikus ainult Realtek HD sound
Guugeldades leiab selleteemalisi kurtmisi netis hulgaliselt, ka lahendusi, kuid kahjuks ei ole neist mulle abi olnud.
Veel täheepanekuid:
*) sama telekas ja sama kaabel ZoomBoxiga näitab pilti ja laseb heli läbi HDMI
*) ati graafikaga massinal sain kord Linuxiga katsetades heli kätte.
*) Nvidia masinale lasin prooviks Windows 7 peale, see pani kohe vaikimisi Nvidia HDMI audio heli väljundseadmeks, kuid heli ikka ei tulnud (tõsi, väga pikalt seal all ei pusinud, W7 sai endale vee peale...
Proovitud ka BIOS'i all setinguid muuta - ei midagi.
Mis veel tegemata on?
--
--IN--
Comment