mure on selline et kui video arvutisse lasen(ATI all in ..) votab kole palju ruumi,kokku surudes(1t cd-le) kaob aga kvaliteet nii ara et vaadata ei taha.filmid ju mahuvad cd-le ja kv pole hada midagi.oskab keegi nou anda mis ma valesti teen
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
video cd-le
Collapse
X
-
khm... harilikult on filmid lõigatud parajateks juppideks, et CD'le ära mahuks ja ma ei ole küll mingit kvaliteedi vahet märganud, kui cd'lt vaatan :-/Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
-
parim oleks võtta VirtualDub...peaks olema free soft.
Võtad divx5.1 codeci...MPEG-4 codec...ja virtualDubis compressid need codecid külge....fail saab olema mitu korda väiksem.
Windows Movie Maker 2 teeb ka pea sama töö sulle ära....samas sa ei saa kontrollida mis codeceid ta sul kasutab....faili formaat muutub .wmv
Comment
-
wmv on mingi microsoft sünnitus, winduuz media video. Kuid olen mitmetest allikatest lugenud, et pidavat olema sama kvaliteedi juures väiksem kui mpeg4. Ei ole ise kunagi võrrelnud, ei oska kommenteerida.
Kõik oma salvestatud videod olen väljastanud DivX'i. Siiani olen rahul, kvaliteedi ja suuruse suhe on ka igati üle mpeg4.
Samas kui plaanid kunagi DVD'd teha, siis oleks hää kohe esimse jutiga lasta MPEG4, sest neil plaatidel just see pesitseb ja pärast ümberkodeerimine on jälle ajakulu.
Comment
Comment