Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Q:Kuidas saada lukust lahti IBM T41

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Q:Kuidas saada lukust lahti IBM T41

Deus, ja mis antud tegevuses ebaseaduslikku on?

yllsel, proovisin seda darikut, leidis lukus ketta üles, katsetasin seal erinevaid wipe aga kasu 0, peale restarti küsis ikka parooli.
    Hetkel pole usb->ata üleminekut käepärast ka et saa seda teist proge testida.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt
      dekrüpti jaoks vajad spets raudvara. Tava masinale käib see yle jõu. WPA jms ajasd tulevad FPGA põhiste dekrypteritega kolinal(saab ka tava masinaga aga võtab aega)....

...Seega miski pole murdmatu. Iseasi kas see ära tasub.
      Toore jõuga lahtiharutamise kohta räägiks järgmise tõestisündinud loo. Kuskil kümmekond aastat või rohkem tagasi läks moodi distributed võrgu abil krüpto lahtilõhkumine. Kui siis aastakese vms. pärast oli demotükk lahti murtud, siis tuli selle seest välja järgmine sõnum:
      "on aeg võtta pikem võti".

Tuletan meelde, et pole üldse palju bitte vaja juurde panna, et kuudest või aastatest saavad miljardid aastad. Arvutusvõimsus küll kasvab, aga mitte sellises tempos.

Ok, omaette teema on see, kui avastatakse konkreetne auk konkreetse krüpto realisatsioonis. See on aga teine jutt.
      GSM: 5039624

Comment

Esmalt postitatud yllsel poolt
        Peale seda: Nullid ketta ära (kõik sektorid, kaasaarvatud MBR) Darik või R-Wipe nimelise programmiga, paned ketta läptopi tagasi ning lased OP peale.
        Dlja osnovo tupõh povtarjaaju: krüptoga ketas high security modes ei lase sind üldse sektoritasemel ligi, seega ei saa ka midagi nullida.

Comment

Esmalt postitatud KillFrenzy poolt
          Kettaid tehakse ka lahti, alates 5$ ketas, installid tarkvara, ja siis saad osta omale koodi läbi neti, ei tahaks uskuda et seal nüüd mingi superarvuti selle teenuse taga on.
          Ilmselt on omandatud know-how mida väga hästi saladuses hoitakse.
          Viide teenusele?
          Proovin $5 eest ära. Mul on just üks upgrade käigus ülejäänud 80GB 2.5" ketas, IBM ThinkPad Z60m seest pärit.

Comment

Esmalt postitatud Deus poolt
            Kuss, moderaatorid üritavad siin hoida foorumit hacki ja cracki ja muude ebaseaduslike tegevuste vabana Andkem ikka kaudset nõu
            Minu moderaatori seisukoht on, et häkkimises-kräkkimises iseenesest ei ole mitte midagi ebaseaduslikku, kõik sõltub sellest, mille või kelle omandi peal seda rakendada. Omaenda kodu ust ja isiklikku lukku võid muukida palju tahad, asi läheb kurjaks siis kui Sa naabri ukse taha ja võõra vara kallale lähed.

Comment

Esmalt postitatud vtl poolt
              Dlja osnovo tupõh povtarjaaju: krüptoga ketas high security modes ei lase sind üldse sektoritasemel ligi, seega ei saa ka midagi nullida.
              Ei oska kommenteerida, mina olen ühe niimoodi (HP) ketta tööle saanud. Ainult, kui paned ketta tagasi, lased kohe (ilma, et läheksid BIOS'i või ootad ära, mis teeb) Vista setup'i käima. Võimalik, et oli ka seos patarei äravõtmisest ja lühistamisest).

Comment

Esmalt postitatud vtl poolt
                Viide teenusele?
                Proovin $5 eest ära. Mul on just üks upgrade käigus ülejäänud 80GB 2.5" ketas, IBM ThinkPad Z60m seest pärit.
                80gb ketta eest tahetakse 10$
                Enne kui raha peab välja käima on võimalik selle tarkvaraga vaadata kas on üldse võimalik ketast lahti teha.

http://www.hddunlock.com/
                Sarnaseid teenuseid peaks veel leidma kui otsida.

Comment

vtl, anna siis teada, kas toimib ka.
                  -

Comment

Esmalt postitatud yllsel poolt
                    Ei oska kommenteerida, mina olen ühe niimoodi (HP) ketta tööle saanud. Ainult, kui paned ketta tagasi, lased kohe (ilma, et läheksid BIOS'i või ootad ära, mis teeb) Vista setup'i käima. Võimalik, et oli ka seos patarei äravõtmisest ja lühistamisest).
                    HP(Häda Pärast) ei ole miskilgi moel IBM krüptiga võrreldav.

ma olen kah ühte T30 masinat proovind häkkida, kusjuures oli kõrval veel 2 samasugust. kõik need olid juppideks, sai osi ümber tõsta jne. mina sain selle kuhja kõik osadena ja minu käest läksid 2 masinat komplektsena ära. krüptoga masina emaplaat ja ketas on kasutud. kettale puudub üleüldse ligipääs. masinat väga murda ei püüdnud, kuna ei viitsin üritada asja, mida sajad ja tuhanded enne mind pole suutnud.

unustatud parooliga IBM on kirjapress
                    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Mis selles T30 siis nii erilist on, et sajad ja tuhanded pole parooli maha saanud, vabalt saab parooli maha, samamoodi nagu teemaalgataja sai oma T41 parooli maha.
                      Kui sa oleks viitsinud teema läbi lugeda siis, siis esimene minu post siin teemas annab õpetuse ka T30 jaoks.
                      Paneme igaksjuhuks lingi uuesti.
                      http://sodoityourself.com/hacking-ib...bios-password/

Comment

Esmalt postitatud KillFrenzy poolt
                        Mis selles T30 siis nii erilist on, et sajad ja tuhanded pole parooli maha saanud, vabalt saab parooli maha, samamoodi nagu teemaalgataja sai oma T41 parooli maha.
                        Kui sa oleks viitsinud teema läbi lugeda siis, siis esimene minu post siin teemas annab õpetuse ka T30 jaoks.
                        Paneme igaksjuhuks lingi uuesti.
                        http://sodoityourself.com/hacking-ib...bios-password/

huvitav, kas see x61s puhul ka toimib... peaks ükskord enda masinal kah proovima ja parooli "ära unustama".
                        -

Comment

Raha eest saab küll lahti parooli. Tasuta varianti kiire otsinuga ei leidnud.

Comment

biosi aku 10 minutiks välja,siis tagasi
                            lauakaga töötab alati

Comment

Esmalt postitatud ainstain poolt
                              biosi aku 10 minutiks välja,siis tagasi
                              lauakaga töötab alati
                              Antud läpaka puhul see ei aita.
                              viimati muutis kasutaja KillFrenzy; 25 October 2009, 00:05.

Comment

Working...
                              X