Kas keegi teab, milles asi?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Miks Windows 2000 ei ava Vistaga salvestatud pildifaile?
Collapse
X
-
Vs: Miks Windows 2000 ei ava Vistaga salvestatud pildifaile?
Fotod on salvestatud CD-R-le arvutis, milles on Vista. Teine avuti, milles on Windows 2000, ei suuda neid avada. Siis on veel kolmas arvuti, milles on Windows XP. Selles arvutis salvestan ma need ümber mälupulgale ning siis juba saan neid avada Windows 2000-ga."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Esmalt postitatud A.S. pooltKuna kasutad salvestamiseks kas viletsat CD toorikut ja/või kirjutajat, siis ei suuda selle Win2000 arvuti vilets/tolmune (ilmselt suhteliselt vana) seade seda lugeda?
Esimese asjana proovi toorikut vahetada."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Esmalt postitatud Eggy pooltMis on pildi formaat? Millega teed/vaatad neid Vista all, millega W2k all? Millega avad XP-all? Kuidas ümber salvestad? Kas W2k ei suuda plaadil näha faile või neid avada?"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Esmalt postitatud Eggy pooltMillega sa neid plaadile VISTA all kirjutad? Ma arvan, et seal su kala magabki..."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Esmalt postitatud A.S. pooltWin2000 arvutis vaid lugeja? Mõni selline vanake kunagi tahtis, et plaat oleks lõpetatud (finalize).
Finalizet vajab mu Philipsi DVD-salvestaja, kuid see pole arvuti."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
Comment