Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Miks Windows 2000 ei ava Vistaga salvestatud pildifaile?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Miks Windows 2000 ei ava Vistaga salvestatud pildifaile?

Esmalt postitatud A.S. poolt
    Win2000 CD kirjutaja.
    Mul LG kirjutaja teises arvutis töötab juba 8-9 aastat, ja Sa tahad öelda, et PLEXTOR-i kirjutaja peab 3,5 aasta vanuselt pensionile saatma
    "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Ei oska esialgu midagi muud arvata. Ehk on kaabli pistik veidi lahti või aitab läätse puhastamine? Pressitud plaate loeb?
      Mul Plextori kirjutaja oluliselt kauem olnud, ei sure need nii kergesti midagi, aga kõike juhtub.

Plaadid on ikka ISO 9660 formaadis (see tavaline), mitte mingi UDF?

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt
        Ei oska esialgu midagi muud arvata. Ehk on kaabli pistik veidi lahti või aitab läätse puhastamine? Pressitud plaate loeb?
        Mul Plextori kirjutaja oluliselt kauem olnud, ei sure need nii kergesti midagi, aga kõike juhtub.

Plaadid on ikka ISO 9660 formaadis (see tavaline), mitte mingi UDF?
        No lugeja viga ei saa ju kuidagi olla, ta loeb kõiki plaate, välja arvatud need, mis on Vista all salvestatud.
        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Pööra tähelepanu uuesti A.S. viimasele lausele. Kas plaadid on iSO või UDF modes salvestatud? Kui ei tea siis tee katse ja proovi mõlemat.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Kui selle kirjutaja peal (pildiplaat ilusasti sees) parema hiireklahviga Properties teha, siis näitab, kas on CDFS, UDF või RAW. RAW korral lihtsalt ei suudeta plaati lugeda.
            Vaata seda kas XP või Vista all, 2000 ei tea sellest UDF-st ilmselt midagi.

Comment

Üldisemalt tahaks ma teada seda, kas Vistas on ka võimalik nii fotosid CD-le kirjutada, et neid hiljem Win2000-s vaadata saaks?

Comment

Mul Vistaga tehtud mp3 plaate ei lugend autoraadios. Neroga uurides olid need ISO mode2 aga nero teeb vaikimisi ISO mode1

Lahendus oleks installeerida Nero või mõni muu alternatiivne kirjutusprogramm. Vista all ma kuskilt ei leidnud sisseehitatud kirjutustarkvara seadistamisvõimalusi.
                Lisatud failid
                viimati muutis kasutaja martinr112; 06 August 2009, 22:28.

Comment

Antud juhul need ISO moded tähtsust ei oma, arvuti külge käiv kirjutaja sellest probleemi ei tee (kui just mingi igivana seade välja arvata).
                  Aga sellest UDF probleemist on MS ka ise veidi kirjutanud
                  http://support.microsoft.com/kb/321640

Comment

Üldiselt mina isiklikult ei kasuta ühegi Windowsi sisseehitatud CD/DVD kirjutaja softi. Teadagi millised nad on ja usaldust nende vastu ei ole.

Nero on programm, millega pole kunagi probleeme olnud.
                    Pealegi tal on nüüd tasuta versioon. http://www.nero.com/eng/downloads-nero9-free.php

Unusta see Vista sisseehitatud soft.

Comment

Working...
                    X