Soovitage lcd kuvarit 22 tolli, max resu 1920x1080, DVI pordiga. Põhiliselt mängimiseks ja filmide vaatamiseks. Max 3000eek kuskil
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
LCD 22 soovitage
Collapse
X
-
Vs: LCD 22 soovitage
Ise mõtlesin mudu seda kuigi see pole see toll mis ma tahan mudu suht odav 23 tolli kohta www.markit.eu/ee/et/monitor-lcd-23-t03-2333sw-smaster-ls23cmzkfv-en/v2p538616c337viimati muutis kasutaja tsurka; 06 August 2009, 20:30.
-
Sellel samsungil ära toodud vaatenurk võib olla asja konks. Ehk, väga paljudel LCD monitoridel on ainult otsevaates pilt ehedalt ees.
Mina ise valisin LG, 22"se. Sama hinnaklass ja parameetrid, aga asi vähemalt kindel, et kui ka tulevikus tekiks idee 3D prillid osta - siis vähemasti monitor on olemas et vaadata.
Samsungi tehnika kvaliteet on nagu on, ei tahaks kommenteeridagi.
Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
-
Esmalt postitatud erku pooltSellel samsungil ära toodud vaatenurk võib olla asja konks. Ehk, väga paljudel LCD monitoridel on ainult otsevaates pilt ehedalt ees.
Mina ise valisin LG, 22"se. Sama hinnaklass ja parameetrid, aga asi vähemalt kindel, et kui ka tulevikus tekiks idee 3D prillid osta - siis vähemasti monitor on olemas et vaadata.
Comment
-
Soovitamine on nagu õunte pealt ennustamine. Margid tulevad ja kaovad müügilt imekiiresti.
Mina ostsin monitori ümbes 2a tagasi ja praeguseks on ta juba tehnilises mõistes vananenud mudel FLATRON W2241S. Sellel ajal müüdi poes 4-6tuh eest 22" monitore mille vaatenurk oli 90-140* ja lahutusvõime 2000:1 või koguni 800:1. Tol hetkel oli see parim valik omasuguste seas. Tuleb valida oma arvates parim välja ja seejärel lugeda kindlasti foorumeid. Googeldamine margi järgi. Tore kui saad seadme mis ei ole otseselt mõeldud kolmandatesse riikidesse nagu endised sotsmaad.
Linginäide:
Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
-
Kui sa ei kasuta kuvarit fotograafia tarbeks või mõne muu hobi jaoks siis pole sul küll siit midagi küsida vaja et millist osta.
Tean enda kogemusest et igal inimesel ikka erinevad soovid, osadele meeldib et oleks vähe kontrastsust ja gamma põhjas, osadele jällegi vastupidi.
Kui oled mingi pro fps mängur, Counter Strike ja mis seal kõik on, siis peab vist vaatama neid millisekundeid või mis iganes. Kunagi olin kursis rohkem siis oli 5ms reageerimis aeg selle jaoks "sitt" ja 2ms "hea". Jutumärkides on sellepärast et mängisin sellised mänge nii ammu et ei jõudnud vahet näha.
Aga ma arvan, et mine mõnda poodi ja vaata milline monitor pildi järgi sulle meeldib. Sest lihtsalt mängimiseks ja filmide vaatamiseks, ehk tavakasutuseks ei ole vaja mingit erilist monitori.
Henri: väga kõva seletus on sul, 5ms jääb vari. Igastahes just googleldasin su eest veits tsurka ja leidsin et vahe on jube väike 5ms ja 2ms vahel. Kuskil nägin ka et eristama hakkab alles 10ms juures, aga igaks juhuks tasuks piirduda 5ms. Nii et mine poodi ja ütle märksõnad 22", 3000kr, 1920x1080 ehk siis FullHD? ja vaata mis sulle näidatakse, siis on kindlam ka mis saad sest näed ise asja ja saad käega katsuda. Parem varjant kui internetist kuskilt "odavamalt" saada ja pärast ikkagi pettuda selles.viimati muutis kasutaja hell222; 12 August 2009, 23:06.
Comment
-
Esmalt postitatud erku pooltSellel samsungil ära toodud vaatenurk võib olla asja konks. Ehk, väga paljudel LCD monitoridel on ainult otsevaates pilt ehedalt ees.
Tead, see viimane rida on nagu ta on...tegu niisuguse si..aga , et tegelikult ei viitsiks üldse isegi kommenteerima hakata aga teen seda ikka ja põhjusega: Olen Samsungiga üle 10a kokku puutunud. Esimene teler nüüdisaegsetest (OK, eelmine põlvkond) oli Samsung. See ostetud 1996. a Sellel on olnud ainus viga, et tolmu on saanud paar korda eemaldatud, muidu toimib senini ilma tõrgeteta. Kui see osteti siis oli valikus Philips ja Samsung. Philips laideti müügimehe!? poolt maha!!!-garantiiremondis pidi neid virnades seisma. Ja saan aru-teleriremondiga küll eriti kokku ei ole puutunud (ehk 2-3tk elu jooksul) aga muude seadmetega küll ja no ei ole minu käte vahelt käinud läbi ainsatki Samsungi seadet, Philips, Pioneer, sony, jt. Seega minuarvates alusetu pa.k mida pritsitakse-ilmselt on Samsungil soodsa hinna tõttu "säästuka maik" juures aga see on tegelikult vaese inimese arvamus, vaene arvabki nii, et hea on see mis tegelikult on si.. . Isiklikult olen ostnud normaalse hinna tõttu Samsungi tehnikat ja pole pettuma pidanud. Ei ole ka sõprusringkonnas kedagi kel mingi drastiline mure. "Kvaliteedi" seisukohas ilmselt on meie patriootide jaoks ju häda juba selles, et Samsungil palju tootmist nüüd venes (ok, ka mulle see eriti ei meeldi, et paneelid vene keeles...aga see ei sega seadme kasutamist).
Mu arvates Samsungi tehnika mis toodetud Koreas (vanemad ka Jaapanis), see kuulikindel-vene ja poola omad ehk kvaliteedilt natuke kehvemad.
Näit. sony ja Philipsi asjad on 100% need mida ma kindlasti ei osta-1. üleshaibitud hinna tõttu ja 2. nende oma kogemustega saadud olemuse põhjal. Philipsil on ainult komponendid head-muu on JUNK!-superradical-
Comment
-
Kõik on õige, aga ajad muutuvad. Olen ostnud elus 4 Samsungi telefoni. Tõsi kõik töötavad. Aga vanemad on kvaliteetsed ja kõik on ok. Aga see viimane, mis üle 1,5aasta tagasi sai ostetud 6200 eest. Sellel ei seisa värvgi peal ja kaameraga pilti tehes on pool pildist udune. Vahel hakkas laual seistes ise lambist välja helistama (puuteklahvistik). Ja nii ta kodus riiuli otsas vedelebki. Kasutan vanu. Tollel on veel 3a garantii- ma jõuan veel remonti.
Ostsin lastele pool aastat tagasi DVD romi ja Samsungi ja mõtlesin: DVD ikka näitab ja kui hull ta ikka olla saab. Või öelda et saab küll. Kui täistuuridel käima läheb, hakkavad arvuti küljeplekid plärisema ja arvutilaud vibreerib tuntavalt. Mõnda DVD plaati loeb, mõnda mitte. Kõrval on Liteon, too loeb kenasti ka seda mida Samsung ei loe. Miks siis selline vahe- hind oli sama.
Osteti sõbrale Samsungi monitor 22". Ta töötab. Aga kui oled arvuti taga, siis tekib tunne et pilt ei seisa paigal vaid nagu vibreerib või lainetab kergelt. Sõbral poogen, peaasi et tööd laseb teha, nii ta arvas.Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
-
Sorry (teemaalgatajale):OT
tohoh, ime küll...nii oleks võinudki alustada jäänuks arusaamatus olemata.
Hmm, mul arvutil Samsungi tükke pole-oska suurt selle koha pealt rääkida.
Samas moblad on neil jah...hm...noh, ütleme, et pole maitse, samuti SE, mis samuti ebaloogiline ja suck´s. NOKIA ikka üle prahi
-samas see moblateema on nii, et vana 2000a veebr. ostetud 5110 siiani näeb ilus välja ja töötab ka, N73, 2a vana u. ja N80 enam-vähem samast ajast-no need on välimuselt ikka nii, et paras vareseid lasta (kulunud, eriti nurgad), vanemad ses suhtes kindlasti vastupidavamad. Uut osta ei viitsi, ahvivaimustus läks üle ja kui osta uus siis nädala pärast on ikka vana, parem ehk hoopis võtta taaskasutusse 6310.
Aga -LiteON, seda tean, hind pigem soodsamgi kui Samsungil... selle firma CD-ROM-e ja CD-RW-sid mitu, saa kah ühtki paha sõna ütelda, pigem Pioneeri oma saast, lärmab nagu metsaline ja vibratsioon on tugev. Kunagi oli vaimustus ASUS-e toodete peale, CD-ROM igaljuhul oli hea, samas tuttav kirus, et saast-võta siis kinni, eks see ole ka juhuse ja joppamise asi-järelikult mul vedanud lihtsalt. Siis veel kiruti kunagi jõhkralt Creative juppe-pole ka nendega olnud ainsatki tõrget (oma kasutada olnutega), üks tuttav koguni arvas mu arvutiasjanduse alguspäevil, et Creative on si... "sest on ikka liiga odav"-ikka ostsin selle ja kasutus lõppes lihtsalt moraalse vananemise tõttu-töövõime senini olemas, üldiselt ei viitsi kuulata möla, hinnateemal sest 99% on see mõttetu mula-ikka püütakse kallis rämps pähe määrida, mis sest, et kordades odavamalt saab sama toote. Aga huvitav, et remondikokkupuudet on kirutud Samsungi puhul =0
.
-superradical-
Comment
-
samsungi kvaliteet on seinast seina. ise toodab samsung monitoridest peamiselt odavama otsa isendeid, aga tegelik paneelivalik on väga lai. paljud muud tootjad kasutavas samsungi paneele.
vaadake järgi omad monitorid, mis paneel ja mis tehnoloogia teie pildikastis peitub.
Comment
-
Esmalt postitatud radiotehnika35 pooltTead, see viimane rida on nagu ta on...tegu niisuguse si..aga , et tegelikult ei viitsiks üldse isegi kommenteerima hakata aga teen seda ikka ja põhjusega: Olen Samsungiga üle 10a kokku puutunud. Esimene teler nüüdisaegsetest (OK, eelmine põlvkond) oli Samsung. See ostetud 1996. a Sellel on olnud ainus viga, et tolmu on saanud paar korda eemaldatud, muidu toimib senini ilma tõrgeteta. Kui see osteti siis oli valikus Philips ja Samsung. Philips laideti müügimehe!? poolt maha!!!-garantiiremondis pidi neid virnades seisma. Ja saan aru-teleriremondiga küll eriti kokku ei ole puutunud (ehk 2-3tk elu jooksul) aga muude seadmetega küll ja no ei ole minu käte vahelt käinud läbi ainsatki Samsungi seadet, Philips, Pioneer, sony, jt. Seega minuarvates alusetu pa.k mida pritsitakse-ilmselt on Samsungil soodsa hinna tõttu "säästuka maik" juures aga see on tegelikult vaese inimese arvamus, vaene arvabki nii, et hea on see mis tegelikult on si.. . Isiklikult olen ostnud normaalse hinna tõttu Samsungi tehnikat ja pole pettuma pidanud. Ei ole ka sõprusringkonnas kedagi kel mingi drastiline mure. "Kvaliteedi" seisukohas ilmselt on meie patriootide jaoks ju häda juba selles, et Samsungil palju tootmist nüüd venes (ok, ka mulle see eriti ei meeldi, et paneelid vene keeles...aga see ei sega seadme kasutamist).
Mu arvates Samsungi tehnika mis toodetud Koreas (vanemad ka Jaapanis), see kuulikindel-vene ja poola omad ehk kvaliteedilt natuke kehvemad.
Näit. sony ja Philipsi asjad on 100% need mida ma kindlasti ei osta-1. üleshaibitud hinna tõttu ja 2. nende oma kogemustega saadud olemuse põhjal. Philipsil on ainult komponendid head-muu on JUNK!
Comment
Comment