Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

WIFI levialas automaatsete täienduste keelamine?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

WIFI levialas automaatsete täienduste keelamine?

Kas on võimalik kuidagi ära keelata WiFi alasse sattumisel viiruse tõrje ja windowsi jne. automaatsete täienduste allalaadimine? Hetkel probleem USB pulga välise antenniga seadmega.

Vs: WIFI levialas automaatsete täienduste keelamine?

peaks ikka saama ! NT serveices-ist ühesõnaga otsi üles ja pane manualseks

Comment

Kõigepealt lähed Juhtpaneel (Control panel) ja leiad sealt Süsteem. Kolad selle läbi ja sulged nii automaatsed uuendused kui ka kaugkasutuse (Remote).

Siis võtad parema klahviga vajutades ,,Minu arvuti" rippmenüü lahti ja valid sealt ,,Manage". Võtad lahti kahe klikiga ,,Services and Applications", seejärel kaks klikki ,, Services" : tuleb lahti paremale aknasse süsteemi ülevaade.
      Soovitan teha aken täisekraanile ja alt valida ,,Standard" (on parem lugeda). Ridade laiusi annab ülevalt paremale-vasakule tirida nagu Exelis.
      Siis kaks klõpsu ,,Automatic Updates" ja valid sealt ,,Disabled" ja kinnitad.
      Samuti soovitan vähe altpoolt valida ,,Remote Registry" ja panna see ,,manual" peale. Siis ei pääse ,,igasugused pluginad" üle veebi kohe su arvuti sisu uurima.
      Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Tänan. erku! XP uuesti installitud. Registreeritud, täiendatud. Kuna mul on seaduslik XP, panin ainult Remote Registry disabled. Automatic updates sai manual. Viiruse tõrjeks Avast vabavaraline ja XP firewall aktiveeritud.
        Nüüd lähen siis Wifi levialasse oma Asuse USB wifipulga WL167g külge ühendatud rombantenniga(mul küll "rombid" ringikujulised)

Comment

Working...
        X