Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

C-Media helikaart... problem!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

C-Media helikaart... problem!

CMI8738/C3DX PCI on kaart ja see peaks olema 6 kanaline, aga töötab aint esimene kanal Laadisin igast värki arvutisse ja nagu ikka tööle ei hakka, mida teha (Nendel inimestele, kes tulevad Google.com'i soovitama, soovitan ma seda kellegile teisele soovitada, sest seal müttasin päev läbi ja midagi arukat ei saand )

Kas CMedia mixerist lülisid ümber? Mida mõtled "esimese kanali" all? Stereo režiimi?

Mul sama kaart (integreeritud), kah peaks 6 kanalit olema, aga subbakas/keskkõlar on kuiv :P

[glow=red,2,300]Sõbrad! Hoiduga CMediast kaugemale![/glow]
    Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Mul on/oli see kaart integreeritud variant. Arvuti tagapaneelil olid ainult esikõlarite väljund (kuigi oleks pidanud nagu muud ka saama), emaplaadil siis mingi audio-connector, millele ma suvaliselt mingid juhtmed (emaplaadimanuaali abiga) otsa toppisin. Nii saingi 5.1 asja kätte.
      C-Media on minuarust nagu KA - oma raha eest teeb häält niimishirmus. Selles mõttes pole mõtet C-Mediast vägakaugele hoiduda.
      Aga lõpuks tüütas ära ja ostsin SB live 5.1 digital - teeb kõvasti paremat häält küll... aga tema puudus on natuke liiga nõrk subwooferi signaal, et otse võimu lasta... kindel plaan talle mingi eelvõim (OV otsa) aretada.

Comment

to Padre: taga on ju esikõllide out, line in ja mic in. Mixerist saad määrata, et line in muutuks tagakõlarite väljundiks ja mic in subbaka+keskkõlli väljundiks! Või kasutad mingeid poolikuid draivereid, millega mixer kaasa ei tulnud?

Lisaks, miks CMediast eemale hoida: väidetav EAX-i ja A3D tugi on roppus ruudus! Mängud leiavad EAX-i üles, aga heli on artifactidest küllastunud > Vist ainus mäng, mis EAX-i rahuldavalt kasutab on Unreat Tournament!

Comment

Kunagi ka jändasin Cmediaga, et saaks mingi muusikaprogega (ntx bpm studio) kasutada kanaleid eraldi väljunditena. Tööle ma seda stabiilselt ei saanudki, driavereid sai otsitud mitmeid. Isegi mingid asio draiverid olid, enamus aga kas lasid üle kõigi kanalite või mitte kuskile, kuigi prog lasi valida kõiki kanaleid eraldi... restarte tuli teha metsikult ja pangesid ja safe moodis draivrite kustutamist oli ka üle ühe... niipalju minu kogemustest cmediaga selles vallas.
          Niisama 5.1 rezhiimis ei ole aga mingit probleemi selle kaardiga, kõik töötab nagu peaks kui cmedia originaaldriavrid peale lasta ja selle miksris vastavalt konffida... üks huvitav koht on veel (vähemalt winxp's, teiste verside kohta ei oska kohe öelda) winduuzi enda miksris options->advanced controls. Siis pannakse sinna miksrisse juurde nuppe, kust saab winduuzi vahenditega neid kanaleid lülida.

Comment

to Padre: taga on ju esikõllide out, line in ja mic in. Mixerist saad määrata, et line in muutuks tagakõlarite väljundiks ja mic in subbaka+keskkõlli väljundiks! Või kasutad mingeid poolikuid draivereid, millega mixer kaasa ei tulnud?
            PEAKS saama jah. Proovisin kõiki draivereid (paar kuud tagasi). Ja line-in ja mic-i ei saanud ikkagi kuidagi kõllide väljundix. [Integreeritud "kaardist" ikka jutt].
            väidetav EAX-i ja A3D tugi on roppus ruudus! Mängud leiavad EAX-i üles, aga heli
            Seda ma ei arvestanud. S.t. ma mänge ei mängi ja EAXi ei uurinud. Vägavõimalik et toetus vigane on.
            restarte tuli teha metsikult ja pangesid
            Seda juhtus heli"kaardi" pärast minu masinaga ka mõned korrad. Aga mitteühtegi peale BIOSE uuendamist.

Comment

Ja line-in ja mic-i ei saanud ikkagi kuidagi kõllide väljundix.
              Tundub, et kuradi riisisööjad unustavad midagi ühendada, sul nii taga-, kui sub-kesk out, mul siis ainult sub-kesk out! :P

Comment

mingitel emaplaatidel sai kaasa(millel oli int. helikaart) sellise muu lisakaardi mis läheb korpuse taha kaardipessa, millel oli kõik 6 väljundit vms (vb oli supaka oma kah) :

Comment

Jep, mu mobol see lisakaart ja S/PDIF optional ehk siis lisavarustuses. Kuradi riisisööjad! > > >

Comment

Mul endal kah praegu selline kaart pole seda 5.1 jama eriti proovinud aga seal on Line, Line in ja mic ( arvuti taga ja kui vaja kanaleid juurde siis määrad selle mixerist.
                    ning line inist peaks muutuma 2 kanalit juurde tagumisteks kõlariteks ning Mic muutub keskkõlariks ja supakaks
                    ise proovinud ei ole aga vaevalt ,et proovin ka sest mul on line in ja mic porti ka vaja minumeelest sellesmõttes loll kaart võiks olla kõik kanalid eraldi pistikutega.
                    Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

Mul endal kah praegu selline kaart pole seda 5.1 jama eriti proovinud aga seal on Line, Line in ja mic ( arvuti taga ja kui vaja kanaleid juurde siis määrad selle mixerist.
                      ning line inist peaks muutuma 2 kanalit juurde tagumisteks kõlariteks ning Mic muutub keskkõlariks ja supakaks
                      ise proovinud ei ole aga vaevalt ,et proovin ka sest mul on line in ja mic porti ka vaja minumeelest sellesmõttes loll kaart võiks olla kõik kanalid eraldi pistikutega.
                      mind huvitaks sealne skeemitehnika, kuidas on kôlari ja mikri auk kokku pandud (teoorias jah on vôimalik),pakun et mitte kummagil ei saa hea kvaliteet olla seejuures ;D ;D
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

ok teine kaart aga kes suudab seletada mis asi lendab läbi kaardis nii, et ta lakkab töötamastst.St arvuti tunneb ära kuid väljundisse midagi ei tule.Probleem tekkis siis kui sai väljundist signaal võetud aga mitte just eriti korrektsete meetoditega ja seega hakkas kaart toiteploki impullse äbi laskma ja lõpuks oli vait.Ise arvan , et mixer kivi lendas vasta taevast, kuna softmixer ei reageerinud üldse p'ärast seda..Tegu Yamaha kaardiga.Kui juhuslikult mingeid kaitsedioode või takke ees pole.(oletused baseeruvad teise kodaniku kirjeldustel.)Ehk oskab keegi midagi tarka öelda?
                        MSN- taneltreima182@hotmail.com
                        telefon katki.

Comment

Working...
                        X