Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

soc7 -->> SS7

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

soc7 -->> SS7

terv.
    http://sys.dyn.ee/pub/fix_socket7_bf2.html

see on kordaja modimine.

nyyd, kas saaks kristalli vahetamisega ka FSB 100MHz peale?
    chipset on i82430TX, QDI Titanium I on plaat

ja yhtlasi kui on kellelgi maha 2rida SS7 plaati v6i ~500MHz K6 kivi siis olen huvitatud

Karta on, et i82430TX 100MHz peal käima ei hakka. Pealegi läheb PCI siin siis 50MHz peale, paljud kaardid ei käi isegi 41,5MHz -ga (83MHz FSB).

Comment

Tegin ka sama teema kunagi ära, et asuse SP97V'le 500ne
      K6-2 peale ja käib siiani nigu vana mees. 128mega simmid jooksevad vaikides 86MHz pial :P , 100MHz jah kätte ei saand, a pole ka suur vahe kas 6x86 or 5x100.
      Teeme ise 1000 asja !

Comment

ok. šiinide peale ma ei m6elnud, seega kristalli vahetus j22b 2ra. taaga on aga veel ka selles, et mul on 75MHz max clock :P

kordaja modimisega loomulikult probleeme pole, seda ma olen teinud lugematu arv kordi erinevate plaatidega. tegelikult pole vaja yldse modida, paned kordaja 2 ja k6 s66b seda kui 6-e. seega mina saan max 6x75=450MHz; kui see nii ka t66tab selle plaadiga siis on see ikkagi mitte just v2ike turbo boost praeguse P133@150MHz asemele

aga mis 128MB SIMMidest see eelpostitaja r22gib?

Comment

Nu mul kokku oli 128 mega nigu , 4x32 st.
          Ka minu emme lubas paberil aint 75MHz siinile, a yks osav mees kirjutas biose update'i, mis pigistas masinast 83mhz siis välja ... yldse oli hea update, võttis kõvakettapiirangud maha jne
          Teeme ise 1000 asja !

Comment

nii. nyyd on mul QDI Titanium IE laua jaoks k6-2-533mhz olemas ja lugu j2rgmine.

midagi ma modinud ple. poleks ka vaja kuna saaks kasutada kordajat 2 mis selle prose jaoks on 6. aga asi k2itub k6ikv6imalike pingete ja siinide/kordajatega ikka yhtemoodi, peale m2lu testi teeb restardi ja hakkab otsast peale
            biosisse ka ei saa (samamoodi restart kui vajutad Del)

protsessori kohta ytleb alguses '-MMX proccessor at 66MHz'
            (see on savi, seda nad teevad k6ik kuna k6 nad ju ei tunne)

aga on kellelgi ideid v6i otsin kohe uue plaadi?

Comment

Working...
            X