Tervist arvutiremontijatele !
Tuttav tõi mulle sülearvuti .Suht vana . Peal selline armas nimi - Microlink.
Põhja pealt leidsin teksti "cl51-15" . Selgus et selle tooriku peal on ka Ordisid toodetud.
Häda järgmine. Kui see pükstegrill on kaua (tunnid ) väljas olnud, hakkab tööle (win tuleb üles jms) , kuid töötab vaid 3-5 minutit. Siis asi nagu pangestuks ja pilt kaob ka eest ära (välja ei lükka, power tuli jääb põlema- kui power nuppu kaua all hoida - lükkab välja. Vahest teeb ise restardi) . Ekraani viga pole.
Kui nati oodata (jahutada) siis asi toimib jälle mõne hetke.
Ubcd pealt sain buuditud - mälu nagu korras (nii kaua kui käis) .
Küsimus :. Kas kellelgi on äkki asja lahtivõtmisõpetust. Ma guugeldamise peale igatahes midagi asjalikku ei leidnud.
Lahti võtta ei oska . Kui kruvid lahti teen - lahti ikka ei tule ja lõhkumine pole plaanis.
Oletan, et mingi kivi jahutus on lahti. Peaks arvuti külmkappi panema ?
Tänud ette - Martin
Tuttav tõi mulle sülearvuti .Suht vana . Peal selline armas nimi - Microlink.
Põhja pealt leidsin teksti "cl51-15" . Selgus et selle tooriku peal on ka Ordisid toodetud.
Häda järgmine. Kui see pükstegrill on kaua (tunnid ) väljas olnud, hakkab tööle (win tuleb üles jms) , kuid töötab vaid 3-5 minutit. Siis asi nagu pangestuks ja pilt kaob ka eest ära (välja ei lükka, power tuli jääb põlema- kui power nuppu kaua all hoida - lükkab välja. Vahest teeb ise restardi) . Ekraani viga pole.
Kui nati oodata (jahutada) siis asi toimib jälle mõne hetke.
Ubcd pealt sain buuditud - mälu nagu korras (nii kaua kui käis) .
Küsimus :. Kas kellelgi on äkki asja lahtivõtmisõpetust. Ma guugeldamise peale igatahes midagi asjalikku ei leidnud.
Lahti võtta ei oska . Kui kruvid lahti teen - lahti ikka ei tule ja lõhkumine pole plaanis.
Oletan, et mingi kivi jahutus on lahti. Peaks arvuti külmkappi panema ?
Tänud ette - Martin
Comment