Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Starmani internet ja powerboost

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Starmani internet ja powerboost

Tere!

On siin foorumis ka Starmani interneti kasutajaid? Tahaks teie arvamusi ja kogemusi, et kas tasub Starman võtta, hetkel ise kasutan Elioni 12Mbps ühendust aga Starmanil on uus powerboost 18 Mbps ühendus, kuda see on, kas tuleb ka reaalselt nii palju? Kuda upload on? Ei tahaks nagu uploadi arvelt väga kokku hoida, pilte vaja üles laadida, sõpradele saata jms.

Vs: Starmani internet ja powerboost

http://www.starman.ee/teenused/kolmi...u-kolmikpakett

Up on kuni 350kbit/s.
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

Comment

Paketi nimetus: ERAMU kolmikpakett
      Allalaadimise kiirus kuni - 12 Mbit/s*
      Üleslaadimise kiirus kuni - 1 Mbit/s**
      Telefoninumbrite arv: 1
      IP aadressi tüüp: väline, dünaamiline

* Kui eelmisest allalaadimiskanali kasutamisest on möödunud 20 sekundit, käivitub automaatselt PowerBoost kiirusega 12Mbit/s mahule 10MB. Ülejäänud info allalaadimise maksimaalne kiirus on 4Mbit/s. PowerBoosti kiirus võib muutuda sõltuvalt võrgu üldisest koormusest.
      ** Kui eelmisest üleslaadimiskanali kasutamisest on möödunud 10 sekundit, käivitub automaatselt PowerBoost kiirusega 1Mbit/s mahule 2MB. Ülejäänud info üleslaadimise maksimaalne kiirus on 350kbit/s. PowerBoosti kiirus võib muutuda sõltuvalt võrgu üldisest koormusest.

PS! Septembris peaks Starman olema valmis pakkuma juba ülikiiret internetiühendust.

Comment

ise kasutan olude sunnil starmani ja siiani pole ka suuremat probleemi olnud. Hetkel kui elioni kiirustesti teha siis oletatav kiirus on 14-15Mb/s. Tegemist siis ka kolmiklahendusega, kui mitte selle powerboostiga. Vähemalt enda teada mitte sest ma juba 3a selle paketiga.

Comment

Esmalt postitatud saformo poolt

PS! Septembris peaks Starman olema valmis pakkuma juba ülikiiret internetiühendust.
          Kas see on siis tegelik kiire ühendus?
          Ehk Starmani jaoks "ülikiire"

Mitte et mul Starmani vastu midagi oleks, aga kunagi oli küll..
          Head susserdamist !

Comment

350 Kbit/s on kiirus kus interneti aknaid avab keskmise kiirusega ja väiksemate asjade/videote allalaadimisel peab olema kannatust, suured asjad tuleb alla laadida mujal. Mul oli/on EDGE kiirusel mobiilne nett, üsna samaväärne asi.
            Võrdluseks:
            Veel olen Elioni 12Mbit/s interneti kasutaja (kodulahendus). Püsivaks allalaadimiskiiruseks olen saanud 488KB/s nii näitas võrguresursi kontroller, ehk 1,28G laadis alla ca 42 min. Käivitasin Elioni kiirustesti, mis on nende kodulehel, ütleb et ,,kiirus on teil 4,3 kuni 5,2 Mbps" , minu arvuti näitas samal hetkel 511KB/s.
            Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Esmalt postitatud urmo poolt
              Kas see on siis tegelik kiire ühendus?
              Ehk Starmani jaoks "ülikiire".
              Mitte et mul Starmani vastu midagi oleks, aga kunagi oli küll..
              Enne puhkust oli ülikiire ühenduse tulekust kuulda, üksikasju ei mäleta, aga jäi meelde arusaam, et mida sellise tohutu kiirusega peale hakata?
              Ka teadsid konkurendid öelda, et peagi käivituv Starmani ülikiire ei ole lõppkliendile alati ülikiire vaid sõltub viimase lõpu kasutajate arvust.
              Millest viimane lõpp koosneb, kas majast või tänavast?

Comment

Powerboost pole mitte 12Mbit/s vaid Starmani kodulehe andmetel 18 Mbit/s

* Kui eelmisest allalaadimiskanali kasutamisest on möödunud 20 sekundit, käivitub automaatselt PowerBoost kiirusega 18 Mbit/s mahule 10 MB. Ülejäänud info allalaadimise maksimaalne kiirus on 6 Mbit/s. PowerBoosti kiirus võib muutuda sõltuvalt võrgu üldisest koormusest.

No nüüd on tublisti kodulehelt infot maha kopeeritud aga kas mõnel reaalset kogemust ka on? Näiteks mida ruuter.ee kiirusetest näitab? Upload reaalselt?

Comment

Data Over Cable Service Interface Specification (DOCSIS) on see asi, mida tähemees kasutab. See võimaldab üsna suuri kiirusi. PowerBoost on pmts packet bursting.

Protokolli enda võimeid kirjeldab selline tabel: http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS#Speed_Table

Elioni kolmikpaketi kasutajad aga saavad selliste teenust nimega ADSL 2+ ehk ITU G.992.5 Mille piirnaguks on 24 Mbits alla ja 1,5Mbits ülesse. Kiirus oleneb muidugi kaabli pikkusest.

Elioni kortermaja kliendid: Praegu on teoreetiline maksimum 100 Mbits üles ja alla, tulevikus 1Gbits

Kokkuvõte: Kui kortermaja ühendust pole, võiks vahetuse peale mõelda juhul kui tähtis on esimesed 10 mega kiirelt kätte saada ja ülejäänd aja tiksuda või siis leppida sellega, et ülejäänd sepikud saavad 10 esimest mega kiiremini kui sina aga ülejäänd 690 mega (700 megase faili puhul) tiksuvad nad sinust kaks korda aeglasemalt. Võrdlus toodud kolmikpaketiga, mille kiiruseks 12 Mbits määratud, digibox väljalülitatult. Kui TV'd vahid (digibox sisse lülitatult) siis kanalid võtavad umbes 3-6Mbits maha 12'st.

PS! Ma ei tööta üheski ISP's
                  -

Comment

Working...
                  X