Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Üks foorumikaaslane väitis ka emaplaati, sata draiverite kontrollerit vist.Uuendasin ka biosi ära ja peale seda käivitus 1korra korralikult.Peale arvuti välja lülitamist ja uuesti sisse siis hakkabki kogu jama pihta.Nüüdseks on pilt ainult must ja üleval on punaste tähekestega rida.Uut emaplaati ma kahjuks osta ei raatsi enam.Mis hinnas kasutatud emaplaat olla võib?(kui kuju järgi sobib siis kas võib minna ka mõni muu compaqi seeria oma?)
Teen veel ühe viimase küsimuse ja siis on kõik, enam ei tüüta.Tegin pildi emaplaadist ja kas keegi saaks punase ringi ümber teha selle Sata driverite kontroller plaadile vms.Googeldasin aga ei leidnud(halb googeldaja).Uurisin otsingust ka ja seal föönitavad ja annavad kuuma osad mehed emaplaadile.Oleks see ka antud olukorras võimalik?Kui on võimalik siis võite hoopis sinna ringi teha kuhu kuuma anda võib ja kuipalju üldse.Tean,et mõttetu pusimine aga ma olen visa hingega.
lõunasild on pildil üleval paremal, nähtavalt on peal kirjas intel. toimeta nagu eelneva postituse lingist oleval videol näha on. risk on muidugi suur.
olen vastavat probleemi kohanud mitmes kohas NN blue screen mis seletab video mälust ja veel saanud ühel läpakal ka sellise kirja ette nagu näiteks window/system32/config/system on kadunud ! see oli siis sellest tingitud et vahtisin youtubes ringi ja ning iga 1. minuti tagat viskas arvuti sussid
ravi ei ole veel leidnud ja vaevalt leiangi. soovitan vähem piinata protsessidega arvutit.
Tuli välja,et müüdi vigane ketas mulle.Sain uue ketta, arvuti töötab.Üks kala on siis juures, kui arvutit liigutan veits laualt tõstes siis soovib ta kokku joosta.Põlvedele tõstes(jahutiava on vaba) jookseb pooleminutiga kokku.Panin tähele,et wlani adapter on marukuum ja emaplaadi kiip, 45kraadi-tavaline ju?
Kokku joostes ta enam lahti ei tule.Korra tuli ka bluescreen.Prose ventikas ka töötab ilusti.Ideid kellegil?
Temp ulatus juba 60kraadini.Ma kahjuks ei tea kas see on norm või palju.Googeldades ka ei leidnud.Kas võib olla mõni joode lahti kui ma arvutit tõstes ta kokku suudan jooksutada?...samas rumal aga pole ühegi kruviga korpus kinni(ärge küsige), võib see mõjutada midagi?Piisab vaid väiksest kalde muudatusest.Ketas on korras.
kui uuesti blue screen tuleb, siis kriba errori kood kuskile, ning vaata mis google selle koodi kohta ütleb. nii võid enamvähem teada saada, mis tegelikult toimub.
Vaatasin üle ja klemmid ning juhtmed kinni, vähemalt silmajärgi. See bluescreen tuli vaid korraks, ma ei suutnud reageeridagi.Kas seda kusagilt arvutist välja võtta ei saa?Nö veakoodi.Nii rumal asi ikka.Laual seistes on ideaalne ja kui üles tõstan siis pirtsutab.
My Computer -parem hiireklõps- properties - Saad muuta, mida selle bluescreeni peale ette võetakse. Vaikimisi tehakse kohe restart, aga saad selle ka ära keelata. Saad kätte veakoodi, aga vaevalt et see palju aitab. Enamasti tähendab see siniekraan probleeme kõvaketta-chipseti-mäludega. Teine variant on, et Win lihtsalt kõveraks läinud. Kui Windowsi install ei aita, siis esimene.
Comment