Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Palun abi!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Palun abi!

Esmalt postitatud Buumu poolt
    Kas seda kusagilt arvutist välja võtta ei saa?Nö veakoodi.
    Proovi sellega, äkki salvestati minidump. Kas sellest veakoodist vaid abi on?

Comment

No jälle, ketas tuksis.Natuke liigutamist ja käib klõps.Mina ei jaksa temaga enam Tartu sõita või 5sotti paranduse eest maksta.Andke veel nõu mis mu kettaid süüa võiks.Vigased kondekad või miskit?See on kolmas ketas juba .Ma ei usu,et ma 2korda vigased uued kettad sain.Paar päeva peab ketas vastu ja siis jälle koos ning vigane.Kumb on õige: kas ketast tohib lahti teha ja õhule ligipääs lubada või ei tohi ja rikub koheselt ketta?(pean silmas staatilist elektrit jne).

Buumu.

Comment

Esmalt postitatud Buumu poolt
        No jälle, ketas tuksis.Natuke liigutamist ja käib klõps.Mina ei jaksa temaga enam Tartu sõita või 5sotti paranduse eest maksta.Andke veel nõu mis mu kettaid süüa võiks.Vigased kondekad või miskit?See on kolmas ketas juba .Ma ei usu,et ma 2korda vigased uued kettad sain.Paar päeva peab ketas vastu ja siis jälle koos ning vigane.Kumb on õige: kas ketast tohib lahti teha ja õhule ligipääs lubada või ei tohi ja rikub koheselt ketta?(pean silmas staatilist elektrit jne).

Buumu.
        Kui mõtled ketta avamist, siis seda teha ei tohi!

Comment

Esimese asjana tuleb kontrollida toidet. Et koormusega pinged õiged oleks, samuti punnis kondesid ei tohi kusagil olla.Ka emaplaadil.
          Ketastele aga teises, korrasolevas masinas diagnostika.

Comment

Working...
          X