Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

boot.INI fail vigane.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: boot.INI fail vigane.

Esmalt postitatud Ufonaut21 poolt
    Millisel põhjusel see fail üldse kaduma võis minna?
    Aegajalt käib üks tegelane seda masinat togimas. Tema teab.

Kui minul sellised asjad juhtuvad, ikka juhtuvad, siis otsin süüdlast peegli abil.
    Täitsa aitab.

Comment

Tublid soovitajad!!!

Kui tüübil oleks praegu partitsioonid teistmoodi olnud kui tava vaikeinstalliga, siis oleksite ta masina täiesti bootimatuks teinud!

(jutt ei kehti saformo kohta, kes hoiatas)
      -

Comment

Noh.. ma niisama tagant järgi mõtlen.. kas mitte windows xp plaadiga ei saa teha konsoolis booti korda? miski "fix mbr" süsteem vms.. mul oli kunagi arvutis linux ja xp dualbootis.. linuxi maha lasin siis jäi ikka see valimis süsteem.. tegin konsoolis "fix mbr" ja enam polnud

Comment

Süsteemi taaste ei toonud seda faili tagasi, samas Xp plaadi abil ka ei saanud korda huvitaval kombel.

Comment

Esmalt postitatud tarmok poolt
            Noh.. ma niisama tagant järgi mõtlen.. kas mitte windows xp plaadiga ei saa teha konsoolis booti korda? miski "fix mbr" süsteem vms.. mul oli kunagi arvutis linux ja xp dualbootis.. linuxi maha lasin siis jäi ikka see valimis süsteem.. tegin konsoolis "fix mbr" ja enam polnud

98'l oli fdisk /mbr, 2000/xp fixmbr (teeb korda master boot recordi) ja fixboot, vista ja 7 kohta ei oska öelda.

Fixboot (ketas) pmts teeb bootsektori korda. Boot.ini faili ta ei näpi.

Mida sa soovitada tahtsid tegelikult, on bootcfg /rebuild. Eesti keelne seletus siin: http://support.microsoft.com/kb/330184
            -

Comment

Working...
            X