Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tänapäevased kõvakettad!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tänapäevased kõvakettad!

Ma plaanin suurte raskustega osta omale vähe moodsamat kõvaketast aga vot seda tänapäevast kvaliteeti ei usalda mitte.
    Mul praegu käriseb arvutis juba 8 aastat vana 1,2GB Quantum kõvakas, jaapani aus värk aga jah et nüüd uut osta siis tahaks et kah peaks kah kaua vastu, et ei oleks ühel heal päeval... njah :-X
    Räägitakse et ega need uued suurt üle aasta vastu pea ning võivad olla praagid juba ostes - noh ei imesta kah see euro kvaliteet ju >
    Kas rahvas oskaks vähe soovitada oma kogemustest ja tedmistest et milline kõvaketas on ikka pehme või kõva
    Esialgu olen ma enda jaoks välja valinud IBM kõvaka et see peaks nagu olema hea asi. Olen kuulnud et neid odavaid Maxtoreid mõni kirub aga noh ei tea...

Võin tuua pea kõigi kohta näiteid kus ketas pehmeks läinud, mõne kohta veel eriti palju(Fujitsu, Maxtor, IBM-i tuntud DeathStar) aga ....endal töötab Seagate juba mitmendat aastat ja (ptüi 3* üle õla) tundub et on asjalik. Vaikne ja kiire ka teine.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Aa Segate see kah vana tuntud tegija. see oli vahepeal mõttes kah

Comment

Ega see Seagate kah mingi supertöökindel asi pole: mul sõbral pool aastat peale ostmist läks lolliks, aga firma kust ostetud, oli juba pankrotti läinud :P

Ise kasutan Western Digitali, tundub norm asi olevat, kõvaka pöörlemishääl on natuke häiriv.
        Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

mul 80giga Seagate.
          töötab ja asi ypris vaikne.
          miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

Working...
          X