Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

IRDA häda

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

IRDA häda

Arvutis mul infrapuna andur olemas . kuna tegemist läppariga HP compaq nx9010 siis kas keegi teab öelda kas seda on ka võimalik telekapulti kuulama panna ?
    Girderiga proovisin aga ei miskit. Mobiilidega saab küll igat pidi ühendust aga kas tv puldi signaali üldse loeb välja?Kuna com port ka puudub siis ei hakka seda tevalo ir vigurit ka kokku kruvima
    Hammaste Tundlikus tekkis suvel - Hambaarst soovitas vähem tüli norida..

Vs: IRDA Häda

Irda ja telekapultide sagedused on erinevad, Girder sellega ei toimi (vähemalt minu ajal ei toiminud).

Comment

Tänud. seda ma tahtsingi teada

Comment

Igaks juhuks toon välja fakti, et pihuarvutitele on ilusti olemas programmikesed, mis irda vahendusel ilusti pultide koode loevad ja välja saadavad, ise olen ka proovinud ja üks vist isegi töötas. Muidugi PC-le ma midagi leida ei suutnud.

PS! COM-i puudumise vastu peaks sobima ilusti USB->FT232->Girderi skeemijupike. Trükiplaat kuskil pool keskmise mälupulga suurust.

Comment

Kus kohast selle USB->FT232->Girderi skeemijupike täpsemalt leida võiks?
          Otsisin neid usb ir vigureid aga kui ise tegema hakata siis on kole keerulised.

Comment

Leidsin ka juba , aga võrreldes selle com pordi omaga siis on ikka kole palju ehitmist

Comment

Trükiplaadi joonised võin anda, hetkel on olemas nii miniUSB kui ka tavalise "nelinurkse" looma jaoks, mul on need küll disainitud ainult rx ja tx otstele. Natuke Eagles mudida ja võiks toimima hakata...või siis juhtmetega andur lihtsalt külge.

Comment

Tänud aga ma veel tuhlan nats netis äkki annab midagi selle arvuti enda omaga korda saata. aga kui põrun siis võtan uuesti kontakti

Comment

Working...
                X