Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Läppar ei mängi saundi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Läppar ei mängi saundi

Hei! Juhtus mul enne diskot peaproovi tehes mingi jama juhtmeid võimendi ja kõlarite vahel ühendades, samal ajal kui läppari väljund oli võimendiga ühendatud (Vermona 600N). Toppisin mingi juhtme kuskile ja heli kadus ära läppari väljundist. Kõlarid ja võimendi jäid terveks.
    Läppar ei mängi mitte mingeid helisi, ükskõik mis asendist.
    Mida tegema peaks, et saada see läppar korda ?

Olen proovind draiveritega mässata, erinevast progrest mussi lasta jms kõike mida softi siseselt teha. Ilmselt on asi riistvaras. Keegi oskab asja korda teha?

Fujitsu Siemens C series lifebook c1110d

Vs: Läppar ei mängi saundi

Esmalt postitatud jannozz50 poolt
    Hei! Juhtus mul enne diskot peaproovi tehes mingi jama juhtmeid võimendi ja kõlarite vahel ühendades, samal ajal kui läppari väljund oli võimendiga ühendatud (Vermona 600N). Toppisin mingi juhtme kuskile ja heli kadus ära läppari väljundist. Kõlarid ja võimendi jäid terveks.
    Läppar ei mängi mitte mingeid helisi, ükskõik mis asendist.
    Mida tegema peaks, et saada see läppar korda ?

Olen proovind draiveritega mässata, erinevast progrest mussi lasta jms kõike mida softi siseselt teha. Ilmselt on asi riistvaras. Keegi oskab asja korda teha?

Fujitsu Siemens C series lifebook c1110d
    Mul juhtus DELL-il helikivi sarnaselt maha põlema. Aitas kivi vahetus emmel. Samas heli on nüüd olemas, aga umbes 3x vaiksem :/ Pärast laksu oli kõik draiveritepoolne osa korras, arvuti ütles, et kõik on OK...ainult heli ei olnud.

Comment

Ühesõnaga emmel vaja kivi ära vahetada. Tore Kes ja kus ja mis hinnaga teeb?

Comment

Aga USB klots pole odavam kasutada? See Realteki AC97 koodek pole teab mis pärl mida taga nutta...
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

Otsid kivi margi välja, siis teise emaplaadi ja keegi kuuma õhuga tõstab kivid ümber.

Comment

Aga kas oled sisse ka vadanud? ehk on midagi seest näha, mingi põlenud rada vms. Kirjelduste järgi võib ikkagi oletada et suure tõenäosusega on jah see kivi läbi aga võibolla mitte.

Mul IBM'iga juhtus midagi taolist, see oli tavalise vene toavõimuga ühendatud, mis oli lahtiselt mul süles ja töötas, noh ma otsisin kohta miks heli katkeb kogu aeg ja nägin et ühes kohas oli ühendus tinast lahti, mis seal ikka kohe kolb kätte ja kuum tina peale, aga ei tulnud selle peale et kolbilt mingit võrgusignaali võimendisse tuli, käist tugev kõmakas kõllides ja heli oli totaalselt moonutatud, hästi vaikne ja ragisev, arvasin algul et võimu viga aga hoopis kõrvaklapiväljund, mul läppari kõlarid töötasid, seega viga ei old suur, tegin lahti ja leidsin massi rajalt ühe musta värvi liivatera suuruse jupi mis oli maha põlend, kuna ma ei teadnud mis jupiga tegu siis võtsin vanast alcatelist täpselt sama välimusega jupi ja jootsin asemele, ning hakkas tööle.

Kui sul vea parandus liiga kalliks kipub minema siis mingi hea väline helikaart ja kõik on paremgi kui originaalis.
            Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Working...
            X