Tere, probleem on selles, et mu ATI Radeon X1300 256MB videokaardi ventikas lihtsalt sulas küljest. Ilmselt jäi vent seisma ja videokaardi prose kuumenes üle. Õnneks olin kodus ja mingi aja pärast tundsin kärsahaisu, tõmbasin kohe juhtme seinast. Õnneks videokaart pääses. Ostsin mingist arvutipoest tavalise 70.- kroonise ventika (mis loomulikult oma mõõtmetelt mulle ei sobinud) ja liimisin selle super liimiga sinna metall aluse külge (võib olla mingi radikas mis seisab videokaardi prose ja ventika vahel) ja ühendasin juhtmed otse sinna kus vanad olid. Mõnda aega asi toimis. Kuid nüüd arvuti käivitamisel ei hakka ventikas pöörlema. Iga kord tuleb näpuga hoog sisse anda.
Äkki keegi oskab soovitada ventikat minu videokaardile mis täpselt sobiks mulle. Võib olla kellelgi põles kaart läbi aga vent jäi? Igasugused soovitused on teretulnud.
Ausõna, kopp on nii ees sellest arvutist, et enam ei viitsi seda käima pannagi, kui iga kord peab korpuse eest võtma ja ventikat moosima hakkama.
Äkki keegi oskab soovitada ventikat minu videokaardile mis täpselt sobiks mulle. Võib olla kellelgi põles kaart läbi aga vent jäi? Igasugused soovitused on teretulnud.
Ausõna, kopp on nii ees sellest arvutist, et enam ei viitsi seda käima pannagi, kui iga kord peab korpuse eest võtma ja ventikat moosima hakkama.
Comment