Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Küsimus pentium III kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimus pentium III kohta

Küsimaus oleks siis selline. Mul on arvuti pentium III 733. ja ma tahaks vahetada video kaardi sellel. ma netist leitsin sellise video kaardi http://www.connect3d.com/products/products...radeon_9200.htm
    Ma tahaks teada saada kas selline kaard läheb sellele arvutile.

Ette tänades.

Arvad et see sõltub küpsisest? Pigem ikka emaplaadist.
    Elektrik läks baari pingeid maandama.

Comment

Sa arvad et siis ei läe sinna.

Comment

pole öeldud kas läeb
        vaata kas su emaplaadil on agp pesa siis juba räägime kas sobib või mitte no igaljuhul kui on agp siis sobib
        muidugi on ka teisi võimalusi et videokaart on pci aga nuh see pole hea variant

Comment

Ma ei tia seda asja eriti hästi aga ma leitsin oma emaplaadi pildi koos andmetega ja seal on midagi selle agp kohta aadress on muidu siin:http://www.epinions.com/S0496586-SiS...y_~full_specs#

Comment

midagi jäi mulle segaseks aga tundub nii et mitte ei soobi see videokaart su emaplaadile :-/

Comment

Aga miks siis.

Comment

ei sobi kuna su emaplaadil puudub agp pesa kuhu see videokaart sisse läheb

Comment

no kutid-seal spetsis öeldud sulaselgelt selle emaplaadi kohta, et Video Interface on AGP
                  MSN- taneltreima182@hotmail.com
                  telefon katki.

Comment

no ma lugesin selle emaplaadi manuali, polnd seal s*ttagi mainitud et olemas agp pistik

Comment

no kutid-seal spetsis öeldud sulaselgelt selle emaplaadi kohta, et Video Interface on AGP
                      see "agp" käib onboard video interface kohta.
                      GSM: 5039624

Comment

Nii et se siis ei sobi.

Comment

Miks siis selle PCI kkardiga keerulisrm on.Maksavad rohkem? need on vanematele arvutitele. Ja kus neid PCI video kaarte saaks ja üks asi veel kas ültse midagi muud ei saa panna?

Comment

saad küll panna midagi mud peaasi et videokaart pci oleks, aga lihstalt nad pole nii saadavad pci pesaga ja teiseks nn. "andme side" või nimetage kuidas ise tahate, aeglasem palju kordi

Comment

Miks siis selle PCI kkardiga keerulisrm on.Maksavad rohkem? need on vanematele arvutitele. Ja kus neid PCI video kaarte saaks ja üks asi veel kas ültse midagi muud ei saa panna?
                              pci siini läbilaskevõime on 133Mb/s

agp siin töötati välja spetsiaalselt 3d graafikakaartide jaoks ja sisaldab eraldi kanalit mille abil graafikaprose saab otse masina opmälust andmeid ümber pumbata.

kõige vanema agp(1) siini läbilaskevõime on 266Mb/s. agp2x on vastavalt 533Mb/s, agp4x võimaldab üle Gigabaidi sekundis ja kõige edevamad graadikakaardid töötavad juba agp8x modes, mis võimaldab üle 2Gb/s kiiruseid.

loomulikult peavad siis emaplaat ja kaart mõlemad vastava kiirusega agp-d toetama.
                              GSM: 5039624

Comment

Working...
                              X