Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

shutdown

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

shutdown

nimelt siis probleem järgmine: kui arvuti mõnikord vaja välja lülitada siis teeb masin automaatselt asja, panen lihtsalt shut down ja masin läheb kinni, aga nüüd siis mure selline kui siin üks kord hakkasin välja lülitama siis tegi masin shutdowni asemel restarti, noh ma mõtsin et okei vb vajutasin valet nuppu vms. aga nüüd täna hommikul lülitasin masina välja. Masin läks ilusti kinni kõik korras ja u.5 min möödudes masin läks jälle tööle uuesti. Nujah läx siis windoosase panin jälle shutdown ja siis juba kiiruga kortserist minema nüüd tulen tagasi masin jälle töötab.
    kas keegi oskab aidata milles mure, windoosaks muidu Xp

Vaata BIOS-is wake-up settingud üle. Kui need korras, siis võib põhjuseks olla näiteks toiteplokk või emaplaat.

Comment

Mul oli täpselt sama mure. Välja sai lülitada ainult nii, et kui korraks oli ennast välja lülitand, siis võrkanood tagant ära korraks, siis jäi vakka. Wini reinstall ei aidand, wake-up settingud olid kah paigas, ja ühel heal päeval läks häda iseenesest üle...
      Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

sul läx iseenesest üle, mul hakkas iseenesest
        aga jah ma kardan et mul vb windoosa viga
        sest on teisi progresi mis trikke teevad näit. msn, panen online siis on offline ja kui offline siis online, üldiselt kõik sassis

Comment

;D ;D ;D
          Win XP...maailma lahedaim asi....jummala peekus on see asi...iga installil on oma kiiks juures.
          See nagu prototüüp auto....alati mingi kiiiks küljes...aga kunagi ei tea seda ette oodata. >

Comment

See on vist väga tüüpiline rvutite viga, mul täpselt sama asi, et ei lähe ise kinni.
            Windows Xpst rääkides on asi muidu väga hea, ei jookse kinni ega viska mingeid erroreid ette. Aga istallimisega on asi jah perses. Ma pidin kõik draiverid netist tõmbama.
            audiotehnika
            siin on skeemid, andmeid ja palju muud

Comment

Ei hakka nüüd siin midagi maha tegema aga ega mulle kah see xp ei istu, kohe mitte. aga kahjuks ME on jube lihtaslt kõige hullem 98- ega masin ei jookse, ei tea mix ja 2000 pole võimalik veel olnud kusagilt saada :-X

Comment

iga installil on oma kiiks juures.
                Ei tea mina, mis arvuteid te kasutate, või kuidas installite, minul pole XP-ga siiani migit driverite ega muud jama old, ja ei ole ka teistel näind...
                Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Ei hakka nüüd siin midagi maha tegema aga ega mulle kah see xp ei istu, kohe mitte. aga kahjuks ME on jube lihtaslt kõige hullem 98- ega masin ei jookse, ei tea mix ja 2000 pole võimalik veel olnud kusagilt saada :-X
                  No rikkis raua peal ei jookse ilmselt ükski opsüsteem korralikult.

Comment

ei tea kas ikka on viga rikkis raudvaras aga kindlasti tsaub viga sealt otsida
                    muidu kõik op. proovitud op süsteemid töötavad normilt peale win98se, igaljuhul seline jama hakkas vist pihtsa pärast xp ülelaskmist
                    eelnev aeg on muidu kõik olnud tipp topp korras( krt nüüd et aint ära ei sõnaks ) nii et ei usu et viga rauas, aga kui asi tõesti seal :-/ siis masina osadel veel õnneks garantii

Comment

Sarnast viga olen näinud ühel toiteblokil. Teine võimalus: keegi teeb wake-up-on-lan'i? Viirus?
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ka ilma LAN ja muude POWERi juradeta lülis ATX plokk end lambist sisse, asi lahenes kui UPSi kasutama hakkasin 8)
                        Head susserdamist !

Comment

Sarnast viga olen näinud ühel toiteblokil. Teine võimalus: keegi teeb wake-up-on-lan'i? Viirus?
                          kuidas see viirus väljalülitatud arvuti korral wol-i teeb?
                          internetist tulev rünnak ei ole kuigi tõenäoline, kuna wol "magic" pakett kujutab endast sisuliselt võrgukaardi mac aadressi sisaldavat broadcasti, mis jõuaks kohale vaid kõige viimasest kliendipoolsest routerist.
                          iseasi, kui samas *lan-is* on veel mõni teine, töötav masin.

algsele küsijale soovituseks: uurida võiks veel biose seadistusi wake-on-modem/com pordi kohapealt.
                          GSM: 5039624

Comment

a ehk korpuse küljes olev power nupp juksib, või midagi sellist, samas võid ka proovida clear c-mos'i...

Comment

Pakun välja, et sul on K-arvutisalongist ostetud odavaim arvuti odavaima korpuse ja codeggeni toiteplokiga.

Mul oli sama pull. Jumala lambist läks käima ja jäi ise seisma, kui tahtis.
                              Käis kolm korda sama veaga paranduses kõik osad vahetati ükshaaval välja(õnneks oli garantii), närvid olid juba endal läbi, et kaua võib. Siis lõpuks kukutasid nad korpuse transpordil puruks ja tegid mulle juba minu valitud detailidest täitsa uue arvuti. Kokku läks poolteist kuud.

Omad järeldused tee ise. Aga mina vaataks sisselülitus nupu üle.

Comment

Working...
                              X