Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Heli salvestamine internetist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Heli salvestamine internetist

Mure nimelt niisugune. Paljud raadiojaamad võimaldavad mõningaid eetris olnud saateid järele kuulata. Noh saadete arhiiv. Nii. Kuid saadeteid alla laadimiseks pakuvaad vähesed. Peab istuma arvuti taga ja kuulama. Parem on seda omal mängijas ju kuulata siis kui aega on. Näiteks kui ma panen selle kordussaate käima siis kas ja kuidas oleks see võimalik salvestada omale arvutisse.

Äkki oskate aidata. Millist progret kasutada?

Vs: Heli salvestamine internetist

Sobib igasugune normaalne helitöötlusproge. Tasuta näiteks audacity
    Download Audacity 3.7.0 for Windows. Fast downloads of the latest free software! Click now

Comment

Vabavara

Comment

Kui natuke programmidega nagu URL Helper, striimi aadressi jälitada siis saaks originaal faile alla laadida, ma olen nii mõne värske video kätte saanud, vaevalt mõni veebiraadio oma helifaile nii hoolikalt peidavad nagu MySpace, võid proovida.
        Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Ise kasutan/kasutasin(pole vajadust olnud tükkaega), sellist programmi audio recorder for free 11.8.1 ja sealt saab valida, mida lindistad. Kas mikrofonist, mida kuulan jne... Endale on küll jäänud positiivne kogemus sellega.
          Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Olen ka temp kataloogist asju üles korjanud. Pole mingit eraldi salvestamist, kopeeri ja nimeta ümber. Peab vaid vaatama, mis failil nimeks. Minu meelest tuli fail enne ära kopeerida kui kuulamisakna kinni panin.

Comment

proovi seda
              This is the Streaming Download Project - SDP. We have documented MMS protocol and have written a free MMS downloading tool to download ASF streamed media files. Comments and feedback are most welcome.

Igatahes sellega olen suutnud nii mitmeidki striime kinni püüda.

Samuti aitab vahel vlc, aga see nõuab pühendumist ,jamamist ja taipu.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

http://download.cnet.com/windows/str...udio-software/

Comment

Netvideohunter lisand Firefoxil toimib suurepäraselt. Tuvastab ise ära, kui saidil mingi meedia kusagil on ning lisab selle oma nimekirja. Sinu asi on otsustada, kas tahad laadida või kohe kuulata/vaadata.

Comment

Mõnel juhul saab kasutada ka Streamripper'it.

Comment

kas sellised abivahendid/programmid toimivad ka siis kui arvutis mingi jama heli salvestamisel kõvakettale (näiteks ei saa ma valida win sound recorderiga, et soovin salvestada seda mida kuulen)
                      Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

ise olen kasutanud VAC-I virtual audio cable selle jaoks...mingi venkude tehtud progre aga pole vabavara

Comment

Working...
                        X