Tere, arvuti ekraan oli ühendatud vga-sse, hakkasin siis telekat ja arvutit ühendama ning kui juhet ( svideo-st rca-le ülemin ning rca kaabliga telekasse) telekasse ühendasin sain suhteliselt hea laksu voolu. Peale seda jooksid arvuti pildist rohelised triibud läbi. Arvasin, et videokaart läbi kuid kaaardil oli veel dvi väljund sebisin siis dvi>vga ülemineku ning nüüdseks pilt korras. Kuid ei saa enam pilti telkasse kui panen arvutist clone siis hakkavad telekast mingisugused kerged triibud läbi jooksma ja kõik. Olen üritanud igasuguseid lahendusi leida kuid tulutult. Seega nüüd küsiks targematelt et kas on võimalus et miskit põles läbi svideo väljundis? Google abil leidsin et minu videokaardil ( Msi Radeon HD 3450 ) on svideo ja vga kuidagi moodi ühenduses
sellest jutust siis küsimused.
Millest tekkis see vool ?
Kas on kuidagi moodi võimalus kindlaks teha et svideo ja vga väljuntitega on kõik ühel pool ?
Ning kui nendega kõik läbi siis mis oleks järgmine võimalus pilt telekasse saada ? Ehk mingisugune tv-kaart vms. ? ( Ei ole raha uut videokaarti osta ning ei taha ka mingit väga odavat kaarti osta sest kui osta siis osta juba korralik )
Lisaks:
Mõniaeg varem proovides pilti telekasse saada ei saanud voolu ning sain pildi ka telekasse kuid see lahendus ei olnud kasutuses kuna pildi sain ainult kas telekasse või ainult monitori sest monitor oli vga väljundis.
Ning nüüd kui dvi>vga üleminek ja proovisin pilti telekasse saada siis võtsin antenni kaabli teleka järelt ära kuna olen kuulnud et toda peab maandama vms. Antenni lahendus on mingisugune starmani korter maja asi. kaabel tuleb sisse ja siis on jagatud kahele telekale.
sellest jutust siis küsimused.
Millest tekkis see vool ?
Kas on kuidagi moodi võimalus kindlaks teha et svideo ja vga väljuntitega on kõik ühel pool ?
Ning kui nendega kõik läbi siis mis oleks järgmine võimalus pilt telekasse saada ? Ehk mingisugune tv-kaart vms. ? ( Ei ole raha uut videokaarti osta ning ei taha ka mingit väga odavat kaarti osta sest kui osta siis osta juba korralik )
Lisaks:
Mõniaeg varem proovides pilti telekasse saada ei saanud voolu ning sain pildi ka telekasse kuid see lahendus ei olnud kasutuses kuna pildi sain ainult kas telekasse või ainult monitori sest monitor oli vga väljundis.
Ning nüüd kui dvi>vga üleminek ja proovisin pilti telekasse saada siis võtsin antenni kaabli teleka järelt ära kuna olen kuulnud et toda peab maandama vms. Antenni lahendus on mingisugune starmani korter maja asi. kaabel tuleb sisse ja siis on jagatud kahele telekale.
Comment