Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mitmekümne jalaga pistikute jootmine mikroskeemidele ??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mitmekümne jalaga pistikute jootmine mikroskeemidele ??

tere .

juhtus selline asi , et .. vana mp3 player vedeles riiulis juba pikemat aega . isendiks creative zen micro 6-gigase kõvakettaga . kõik oli muidu tore kuniks ta miskipärast enam ei töödand.. sai küll alguses kohe proovitud seda parandada , aga võta näpust .. ei saand mitte pilti ette . nüüd paar aastat hiljem otsustasin asja uuesti ette võtta .. sain pildi .. sain muusikagi tööle .. aga mingi kontakt pleieri sees hakkas jamama .. ja aegajalt pidin pleierit nö. kokku suruma , et eluvaim tagasi sisse tuleks . kuni täna siis jäigi ekraan pimedaks . võtsin taas kõik lahti ja avastasin et ekraani põhi.. ehk siis vist emaplaadiga(?) .. ühendav pistik-stepsel oli täiesti üles ütelnud , st. .. neid rohelisi skeemiplaadikesi eraldases jäi pistik stepslisse ja kõik tema 20 jalga tulid ühel poolt lahti . kummalgi pool jubinat on neid 10 tükki viie millimeetri pikkuses reas . olen varemgi oma vanade pleierite parandamisega hakkama saanud omal käel , kuidagi . aga sellise täpse tööga , ma kardan , ma ei oska midagi ette võtta . parim idee siiani peaks mul olema , et kerin jootekolvi otsa ümber peenema traadi .. vask näiteks .. ja proovin selle abil siis täpsemalt joota . skeemiplaadikese fikseeriks lauale stabiilsemaks tööks..

kõik kaasamõtlevad ideed ja ettepanekud on teretulnud .

tänades ,

n.

Vs: mitmekümne jalaga pistikute jootmine mikroskeemidele ??

Viska pilti, vaatame, kas traadikesega jootmine tuleb kõne alla või on midagi märkamatut veel peidus.
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

http://picasaweb.google.com/kaur.kukkur/Projekt# .. umm ma pole varem sinna pilte pand.. loodan et on näha) ..ja arusaadavad pildid

Comment

Kus kandis asud muidu, ehk saan sind jootmisega aidata? Üldiselt on peenikese otsaga jootekolb ikka kõige parem. Peene traadiga võid saada isegi hakkama, kuid suure tõenäosusega tekib ebakvaliteetne joode.
        It works better if you plug it in

Comment

Kasuta korralikku jootevedelikku (tina läheb sinna kuhu peab) ja saab ka natuke suurema otsaga joodetud.

Comment

keegi äkki tegeleb sellise peen-elektroonikaga igapäevaselt ? .. et oleks asi käe sees ja oskab niks naks ära joota ?.. tuttavate kaudu veel uurin võimalusi , aga isetegemise olen suht maha matnud praegu.. tavaline traat-jootetina pidi ka liiga viskoosne olema nii täpse töö jaoks .. et tilk mis kolviga kätte saad mäkerdab kaks - kolm klemmi ära .. kuulsin veel midagi , nagu - elektrit juhtiv liim ..ja mingi jootepasta.. kui targematel on viitsimist natuke seletada , pakkuda , kaasa mõelda .. ? .. tänan

Comment

Re: Vs: mitmekümne jalaga pistikute jootmine mikroskeemidele ??

Kus asud? äkki saan aidata.

Comment

Working...
              X