Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

jama arvutiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

jama arvutiga

Niih yks probla arvutiga , äkii saate aidata?
    Nimelt enam windowsisse ei lähe, vaid lööb selle welcome tausta ette...seisab mõnda aega seal ja lööb errori ette..:
    A problem is preventing Windows from accutarelychecking the license for this computer. Error code: 0x800703e6
    asi juhtus lambist reede õhtal...kui hakkasid errorid ette tulema ja tegin restardi...ja siis enam poilegi windowsisse läinud...minu pea enam ei võta kõik asjad läbi proovinud...kõikide asjadega olen ise hakkama saanud..aa arvutil on juuba peaaegu aassta sama windows olnud...Mis teha et korda saaks?...süsteem on xp...
    ja ärge palun räägike mulle format c-st...äki on kellelgil samalaadne viga olnud vms..
    .ctrl+alt+del ei mõika...ainult safe mode on...ja ta ei lae desktopigi ette...

Mis vindi nimi on - see läheb vahest just niiviisi läbi. Saab katsetada tootja lehelt leitava testprogega.
    Mis erroreid masin enne restarti andis? Kas need võiksid ka viidata vindilt lugemise probleemidele?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

...Error code: 0x800703e6
      asi juhtus lambist reede õhtal...kui hakkasid errorid ette tulema ja tegin restardi...ja siis enam poilegi windowsisse läinud...
      kontrolli masina mälu.
      proovi simm välja vahetada, kui masinas on mitu panka, siis võta algul üks, siis teine välja.
      mälu testimiseks üks parimaid programme on memtest
      GSM: 5039624

Comment

Tõenäoliselt pole see mälu viga vaid HDD enda või siis mõne kuulsa viiruse kätetöö.
        Nii et esmalt proovi ka Safe Modes saad Win-i sisse, et siis ketast kontrollida või viirust tõrjuda.

Aga kui Safe modes ka ei lähe, siis minu kaastunne enne uut win-i installi!

Comment

Mul oli ka kunagi sellline jama. Viga oligi RAm kaartides. Võta need välja, proovi ühega, siis teisega jne. Ma sain lõpuks ikkagi tööle.

Comment

Kui RAM'iga juramine ei aita, siis buudi masin Safe Mode's yles (see sul vist t88tas?), v6ta lahti regedit ja kustuta j2rgmised kirjed:
            HKEY_USERS.DEFAULTSoftwareMicrosoftCryptographyPro viders
            HKEY_USERSS-1-5-20SoftwareMicrosoftCryptographyProviders
            Regedit kinni, restart.
            Paintball Ruhnu saarel - http://www.combat.ee
            Ruhnu WiFi, PMR446, SATnet - http://ruhnu.combat.ee

Comment

Tõenäoliselt pole see mälu viga vaid HDD enda või siis mõne kuulsa viiruse kätetöö.
              Nii et esmalt proovi ka Safe Modes saad Win-i sisse, et siis ketast kontrollida või viirust tõrjuda.

Aga kui Safe modes ka ei lähe, siis minu kaastunne enne uut win-i installi!
              m$ veateade 0x800703E6 tähendab "Invalid access to memory location"
              GSM: 5039624

Comment

Working...
              X