Niih yks probla arvutiga , äkii saate aidata?
Nimelt enam windowsisse ei lähe, vaid lööb selle welcome tausta ette...seisab mõnda aega seal ja lööb errori ette..:
A problem is preventing Windows from accutarelychecking the license for this computer. Error code: 0x800703e6
asi juhtus lambist reede õhtal...kui hakkasid errorid ette tulema ja tegin restardi...ja siis enam poilegi windowsisse läinud...minu pea enam ei võta kõik asjad läbi proovinud...kõikide asjadega olen ise hakkama saanud..aa arvutil on juuba peaaegu aassta sama windows olnud...Mis teha et korda saaks?...süsteem on xp...
ja ärge palun räägike mulle format c-st...äki on kellelgil samalaadne viga olnud vms..
.ctrl+alt+del ei mõika...ainult safe mode on...ja ta ei lae desktopigi ette...
asi juhtus lambist reede õhtal...kui hakkasid errorid ette tulema ja tegin restardi...ja siis enam poilegi windowsisse läinud...minu pea enam ei võta kõik asjad läbi proovinud...kõikide asjadega olen ise hakkama saanud..aa arvutil on juuba peaaegu aassta sama windows olnud...Mis teha et korda saaks?...süsteem on xp...
ja ärge palun räägike mulle format c-st...äki on kellelgil samalaadne viga olnud vms..
.ctrl+alt+del ei mõika...ainult safe mode on...ja ta ei lae desktopigi ette...