Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

TomTom XL Real Time Clock vale

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TomTom XL Real Time Clock vale

Tere,

probleem siis ühe tomtom isendiga, mis ühel heal päeval enam satelliite üles ei leidnud.
    Viga oli veel suht kummaline selles suhtes, et kui väljas olles satelliite otsida, siis riistapuu arvab, et on toas, halb levi ja satelliite ei leia. Kui toas arvutiga ühenduses on, leiab satelliidid ilusti ülesse ja nii kui arvuti küljest eraldada, kaob ka satelliitide ühendus ära. Suure pusimise peale avastasin lõpuks, et Real Time Clock on 2 tundi õigest ajast taga, kuigi seadistustes on kell õige. Ise arvan, et mingi asjandus teatab seadmele ajatsooni aga mis, kus ja kuidas, seda läbi ei suuda hammustada.
    Igasugused ettepanekud teretulnud.

Ette tänades

Vs: TomTom XL Real Time Clock vale

vaata kas seal p6hjas pole pisikest auku kirjaga reset siis abx parem miski mitteterva asjaga torkida, kui ei aita siis korra aku eemalda, healjuhul pistikuga, vaata mis siis teeb, abs sul siis vb install cd-d
    viimati muutis kasutaja paulike; 09 m 2010, 18:02. Põhjus: kirjavead

Comment

sorry

Comment

GMT + 2 ka abx, paistab et pätsatud asi

Comment

Ei ole sellist auku, kus reseti teha saab, akule ka niisama lihtsalt ligi ei pääse paraku, peaks vist täiesti laiali asja lammutama, et akuni jõuda ja pätsatud asjast on asi väga kaugel, asjal lihtsalt garantii läbi ja kui siin riigis (soomes) remonti asi viia siis kuu kahe pärast tuleb 99 % vastus, et asja parandada pole võimalik.

Ja äkki täpsustad, kuidas seda "GMT + 2 ka abx" reaalselt teostada võimalik??

Comment

vaata peamenyyst v6i oci netist konkreetse mudeli manuaal ma ka soomes ja mul endal yx segane mio vedeleb millele enam kaartide uuendusi kuskilt leia, edu sulle

Comment

Esmalt postitatud paulike poolt Vaata postitust
              vaata peamenyyst v6i oci netist konkreetse mudeli manuaal ma ka soomes ja mul endal yx segane mio vedeleb millele enam kaartide uuendusi kuskilt leia, edu sulle
              Sorry, aga kui asja lahendus nii lihtne oleks olnud, ei oleks nõu küsima tulnudki siia.
              Peamenüüs võimalik ainult kellaaega muuta, mitte time zone'i, ja manualid suht mõtetud neil asjadel, midagi tarka neis kahjuks ei räägita.
              Mio kaartide ja uuendustega küll probleeme ei tohiks olla, kui sa just jah, siin kauplustest ja esindustest ei ürita otsida neid ja kui huvi on sellest elulooma saada, siis ps.
              viimati muutis kasutaja ylaril; 10 m 2010, 11:07.

Comment

tegelt saad tomtom kodukalt emeili kuhu saad oma mure kurta ja nad tegelevad sellega. Mulle nad kirjutasid ise, et kuidas rahul jne. sai siis kah paari asja üle kurdetud ja 24h jooksul anti ka vastused neile ja ka lahendused. Pakuti isegi varjanti, et kui asi paremaks ei lähe vaadatakse edasi ja vajadusel võtavad remonti. Asi muidugi toimus inglis keeles. A arvan, et saad nende vendade käest seal vajliku teada.

Comment

Working...
                X