Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

arvuti teeb kõrvaklapid katki

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

arvuti teeb kõrvaklapid katki

Tere
    Kas on võimalik, et arvutist tulev heli rikub kõrvaklapid ära?

Nt., kui mul on WINAMP EQUALIZER, CRATIVE AUDIO HQ, ja PLAY CONTROL ning kui ma neid kõiki oskamatult krutin, kas siis on teoreetiliselt võimalik, et mu kõrvaklapid lihtsalt katki lähevad?

loomulikult,kui vihastad mõne loo peale ja klapid pooleks murrad
    Pole olemas asja,mida ei saaks p...e keerata.

Comment

Ma ka muud varianti ei näe...vahest veel see et satud ekstaasi ja rebid juhtme katki....
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Juhe jah läheb neil sindritel katki, kohe klapi juurest. Mul juba päris mitu paari läinud. Aga kas helitugevusega ei saa katki teha? lord genius vist seda mõtles.

Comment

Juhe jah läheb neil sindritel katki, kohe klapi juurest. Mul juba päris mitu paari läinud. Aga kas helitugevusega ei saa katki teha? lord genius vist seda mõtles.
          Tänapäevastega vist ei saa eriti, sest pole seal korralikku vôimu sees..
          Kuid omal ajal oli mul üks sb16 (pool arvutit täis ), milles speaker out ja lubas see kuni 4W per kanal. ja odavad (saastad) klapid hakkasid tänu sellele plärisema küll
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

noo aitähh vastuste eest! Ikka mõtlesin seda, et kas liiga suure helitugevusega võivad kalpid järgi anda. Aga ma tahtsin teie käest kuulda, et asjas ikka kindel oleksin. Ostsin uued klapid ja need on nüüd katki. Lõpuks leidsin, et juhe kuskilt klapi juurest mõrane. Eks peab parandama hakkama ...

Comment

Working...
            X