Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

W7 ja selle ilus veateade - "This program has stopped working"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

W7 ja selle ilus veateade - "This program has stopped working"

Kuna suhtlusüritus m$ eestiga ei andnud tulemust ja guugel samuti mtte (hunnik sarnaseid teemasid aga lahendust pole ) , siis äkki on siin tarkpäid.

Tegin visual basic 2008 express editioniga valmis ühe progejupi.
    XP all käib. Minu käsutuses olevates W7 masinates kah käib. Aga osades W7 arvutites tuleb subjektis nimetatud veateade ja pannakse programm kinni. Isegi ei ütle, mis on asjal viga.
    Lasin neil üle lasta net frameworki , samuti proovida xp mode.

Kusjuures sarnast asja panin ka ühe Vista puhul tähele, kus IE hakkas sarnaselt teatama, et enam tööd ei tee.
    Krt ei saanud isegi mozillat alla laadida.

Hüva nõu ??
    Krt, progemine pole ikka minu ala.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Vs: W7 ja selle ilus veateade - "This program has stopped working"

Saad mind visata selle progega? Mul ka Windows 7 ja igasugused debugimisvahendid; äkki viga avaldub.

Muide, mul samuti vista peale kahte aastat toimimist on nalja hakanud viskama ja ka internet exploder keeldub töötamast.
    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

vaata ps.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Otsisin ka hiljuti progeviga. Excel2007 ei tahtnud ühte toimingut teha, vanemate Excel'itega aga toimis kõik korralikult.
        Vigase avaldise leidsin step-by-step abil kasutades STOP võtit enne arvatavat veakohta.
        Juhul kui visual basic 2008 express (ei ole seda kasutanud) sisaldab STOP võtit ja step-by-step käiku, on võimalik leida vea põhjustanud rida.

Comment

Kui koodi ei taha kasutajatele jagada, siis vigade uurimisel on siiski vahest abi installeeritud arenduskeskkonnast - nimelt oskab too vähemalt vea tekkimise koha välja näidata ja erindi kohta üht-teist rääkida.
          If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Working...
          X