Oleks vaja kuidagi teatud kujundid paberilt saada dxf-iks, et nende kontuuride järgi laserlõikuses plekist jupid teha. Et kuidas saaks asja nii teha, et säiliksid täpsed mõõtmed?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
paberjoonis dxf-iks
Collapse
X
-
Vs: paberjoonis dxf-iks
Kas nii keerulised detailid?
Kas mingisugune näidis on olemas? Kui see lõigatav detail läheb kuhugi teise külge mis olemas siis oleks võimalus selle n.ö. "negatiivjoonise" või -detaili järgi lasta see lõikefail teha.
Olin esipaneeliga hädas, rääkisin asja täpselt lõikamisega tegelejatele ära ja kuna detail lihtne siis pakuti välja võimalus, et võtad olemasolevad kaasa ja spetsialistid teevad ise faili, see ei ole kallis, vähemalt mulle pakuti väga head hinda- isegi ei kauplenud, esimene vastus oli ülipositiivne .
Vast saaks selle teha näit. Mastercam-iga??? Kas sellest ei ole midagi netis saada? Autocad ka sobiks ju.
Isegi .pdf on võimalik kui kõik olulised mõõdud on olemas.
Kuidas on Sinu detaili keerukuse suhe niisugusega http://www.foto24.ee/album/42327/s5 ? Kas on väga spetsiifiline? Selle detaili eest pakuti mulle faili tegemise eest hinnaks paarkümmend!!! lisaeeku lõikefirma poolt, pole nagu hull-superradical-
Comment
-
Esmalt postitatud Elektrik poolt Vaata postitustAga palju sellise detaili lõikamine ise maksis?
Kui on soov avalikustada, kui ei siis OK.-superradical-
Comment
-
Sellised asjad:
Pildil on need välja lõigatuna, tegelikkuses on nad kuuel A4 paberil, kusjuures tegu ei ole puhta joonisega, vaid kserokoopiaga - kohati on joon katkendlik ja paberil on kopeerimise müra täpid.
Need jupid keeratakse rõngasse ning keevitatakse üksteise otsa (tegu on sikli resonaatoriga). Loomulikult saaks ma seda kõike ka käsitsi plekile kanda ja kääridega välja lõigata, kuid laserlõikus jääb täpsem ja puhtam. Tahaks hiljem servad laserkeevitusega kokku lasta ja selleks on vajalik, et kusagil liitekohtades ei jääks pragu.Allkiri.
Comment
-
Kas ongi ainult šabloonid või on ikka täpsed mõõdud ka olemas? Kui kõik mõõdud olemas pole probleemi need mõned detailid joonestada. Võimalik peaks olema ka pildi järgi joonestada, ise pole seda proovinud ja ei oska öelda kui täpselt sedasi saaks. Kui saaks need 1:1 pildifailina(jpg või bmp) võib ju proovida.
Comment
Comment