Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

windows 7 jookseb kokku

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: windows 7 jookseb kokku

Esmalt postitatud tartu pets poolt Vaata postitust
    ei tasu kohe win7 süüdistama hakata, kui biosi kala on. ja mis LimeWire kohta öeldud sai: selle kaudu saavad igasugu pahalased häkkerid su arvuti tark ja firmware progedele ligi ju. mingi low level viirus käänas sul biosi nahka lihtsalt vist...
    See lollus hakkas juba esimesel päeval pihta ennem kui ma arvutiga ülce jõucin midagi peale hakata või installida ja limewire jagamisel olevad kaustad on mul tühjad ja plokeeritud ning ülce ma teda ei kasuta kui siis vahest ainult mõne mp3 loo tõmbamisex ja mitte millexki muux.

Comment

Esmalt postitatud erku poolt Vaata postitust
      See Gigabyte naljaviskamine ei lõpe ka kuidagi. Ma lootsin et peale varasemaid aasta ja poole aasta taguseid suuri prohmakaid on nad õppust võtnud, aga paistab et kuniks ostetakse toodetakse käega lüües edasi.
      See plaat toodetigi valmis kujul vaid nende protsessorite tarvis, ei rohkem-ei vähem ja Gigabyte kinnitas et asi töötab algsel kujul nagu õlitatult. Nüüd paistab et paranduspakettidega üritatakse süsteemi reziimi muutes emaplaatide vigu kinni mätsida. No jah, on teisigi tootjaid sama asjaga, nagu ASRock. Või oli asi vigases Biosis, või mõlemas- võta nüüd takkajärgi kinni. Või oli viga Ordis...
      Kas arvad et see plaat on siis ikkagi vigane või võib tal veel vigu tekkida?

Comment

Noh, loodetavasti oli Bios vigaselt peal.
        Kui töötab ja pretensioone pole siis töötab, ära rohkem ennast sellega vaeva.
        Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Working...
        X