Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mozilla crash

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mozilla crash

Tere!

Selline probleem Mozillaga, et a la iga 4-5 minuti järel crashib. Vahel ka taastades kohe jookseb kokku.
    Versioon on 3.6.
    Olen maha lasknud ja uuesti peale pannud mitmeid kordi, ei olnud abi. On ka formatt tehtud. Pole ka sellest tolku. Aa ja viimasel ajal on ka
    Windows Live Messenger kokku hakanud jooksma.
    Op. on XP Home SP3
    Kahtlustan, et asi raua poolepeal.
    Äkki keegi oskab abi anda.

Tänud vastamast.

Mati
    viimati muutis kasutaja Scott; 09 m 2010, 23:00.
    Kogun vanu emaplaate ja mälusid. Tartus tulen ise järgi. 5689 seitse 375

Vs: K: Mozilla crash.

Kas annab ka akna, kus saab valida, kas saata crash report vms, mozilla enda oma, mitte windowsi?

Comment

Vs: K: Mozilla crash.

Kui sinist ekraani ei viska ja arvuti restarti jms ei hakka kohe tegema, siis ehk pole riistvara probleem siiski.
      Siis oled saanud äkki sõbra endale ?
      Mul elas nn "sõber" 3 nädalat arvutis ja kustutas erinevate programmide koostisosi väga aeglaselt, kuniks need lakkasid töötamast ükshaaval.
      Üritasin sõpra üles leida kõiksugu nippidega, et näha milline ta on ja mis on karul kõhus, aga tulutult.
      Proovisin ca 12 erinevat viirusetõrjet läbi, ennem kui tast lahti sain, aga masina Win pool oli selleks ajaks juba lootusetult rikutud.
      Oli nii, viirusetõrjed ei leidnud arvutis miskit, aga kui tõmbasin näit mälupulga pesast välja ja panin tagasi, siis viirusetõrje hakkas karjuma, midagi asjalikku seal ei leidnud, aitas ainult formaatimine.
      Lõpuks hävitas sõbra:
      Complete security solution for your computer with all the security tools like, Anti virus, spam filter, firewall and parental control.

..ehk on abi..
      Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Vs: Mozilla crash

Katkine: Mozilla enda oma.
        erku: Koju jõudes proovin. Tänud!
        Kogun vanu emaplaate ja mälusid. Tartus tulen ise järgi. 5689 seitse 375

Comment

Vs: Mozilla crash

No kui mozilla enda oma, siis mul oli sama probleem, aga lihtsalt mingil suvalised hetkel lõppes ära (mõlemal arvutil täpselt samamoodi). Mingeid erinippe ma selle vastu ei teinud. Aga kui lahenduse teada saaks, pole paha, sest tuttavatelt olen sama jama kohta kuulnud, aga öelda ma midagi ei oskanud peale reinstalli või vanema peale kolimise.

Comment

Working...
          X