Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

i3 / i5 /i7 ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

i3 / i5 /i7 ?

On plaanis osta kas i3 / i5 VÕI / i7 (odavaim versioon)
    AGA ma ei tea milline mulle sobiks, kas oleks yldse mõtet ODAVAIMAT versiooni osta?
    v jään oma Phenom ii x2 550 BE ( QuadCore ) versiooni juurde ja olen vait.

ma saan pmst varsti 7k ostaks uue emaplaadi ja i7me, ning hakkaks tasapisi juppe juurde ostma, või ei tasu see Teie arust ära?

Vs: i3 / i5 /i7 ?

Kõik oleneb ju sellest, et mis sa selle arvutiga peale hakkad ja mida sellega tegema hakkad. Kui tahad kangesti perfoormansit saada, siis oleks vast mõtet. Miks sa arvad, et su praegune kast sulle jalgu jääb?
    It works better if you plug it in

Comment

Esmalt postitatud ccayser poolt Vaata postitust
      Kõik oleneb ju sellest, et mis sa selle arvutiga peale hakkad ja mida sellega tegema hakkad. Kui tahad kangesti perfoormansit saada, siis oleks vast mõtet. Miks sa arvad, et su praegune kast sulle jalgu jääb?
      pmst kavatsen hakata mängima. See polegi veel mu kast aga varsti on, nüüd ma mõtlengi, kas ostan i7 v selle AMD kasti.
      VÕI äkki oleks mõtekam paar aastat sellega olla ja siis maha müüa ja ALLES siis i7 osta ( Parem Versioon ) ?

Comment

Isiklikult soovitksin siis juba I7 koos SLI toega emme muretseda kuna kardan et siis mängid ligi neli aastat sellega veel. Muidugi tuleb vahepeal ka videot täiendada.

Comment

Working...
        X