Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mix programmid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mix programmid

Tere,

Täpsemalt läheb mul vaja remix-i programme arvutile ,et remixida laule!
    Tahan programme kuna miximise vastu väga suur huvi!

Soovitage mulle palun kõiki remix-imis programme!!!

Vs: mix programmid

traktor ,FL .

Comment

magix music maker 15, aga fruiti loops studio on küll hea

Comment

FL on siis teisisõnu Fruity loops. Iseenesest asjalik proge ja kui viitsid mässata, siis tulemus on väga äge. Alguses on veidi segane ja arusaamatu, kuid suuresti aitab Youtube. Traktoriga sai selliseid kergemaid miksimisi teha, aga kui väga käpp, siis saab pmst kõike . samuti üks proge on veel cubase, kah päris raske. Ise ei ole proovinud aga Adobe auditon on ka minumeelest helitöötlus proge ja sellegagi saab midagi kokku keeta. Googlest leiab ma arvan ka et abi, sest programme on liikvel meeletult.

Ise soovitan FL-i
        It works better if you plug it in

Comment

Steinbergi Cubase ja Nuendo, Logic Audio, Adobe Audition (ex CoolEdit) on rohkem loomingulisele tegevusele orienteeritud - salvestamine, komponeerimine jne. Sämplitte rittaseadmisek oli veel eJay perekonna asju ja mingil määral Acid (Pro) vist kah.

Comment

Põhiliselt ikka remiksitakse Cubase,Reasoni,Fl ga jne...Remiksimine ongi loominguline tegevus (oma nägemuse andmine loole).

Comment

FL-i soovitaks jah....ja Traktor Dj asemele pakuksin DSS DJ....see enamvähem sama mis Traktor aga seal on lihtne Skin-i tegemine, saab nuppude asukohta ja mõõtmeid muuta (orig. skinid väga ebamugavad ja halva disainiga)
              http://hparchive.com/
              https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Working...
              X