Kas on võimalik kuskilt alla veel laadida 2003 aasta world ja exel programmi,palun abi?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
K: World ja Exel programmid?
Collapse
X
-
Vs: K: World ja Exel programmid?
Esmalt postitatud Elektrik poolt Vaata postitustMis mõttes ei sobi?
Viskavad mingi veateate?
Comment
-
Esmalt postitatud tarmo76 poolt Vaata postitustmillega naine teeb korteriühistu asjuKeegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
Comment
-
Sellist office formaati ei ole, mida openoffice ei suudaks pureda. Office on kommertsprodukt, seda saad poest, või videvikupoest. Viimase tegevuse kohta öeldakse maakeeli ka natuke inetumalt. Võta seesama link, mille ma ennist postitasin, lae alla ja naudi legaalset vaba tarkvara.Toidan trolle!
Comment
-
Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitustMillise versiooniga need "asjad" tehtud on? Mida nendega teha on vaja? Kas Office97 kõlbab?ega enne mul ei tulnudki midagi välja ega pea töödanud kui sai üks väike gin joodud
oleks ma seda vaid teadnud,asjale kulus ju mitu tundi otsimistele,alla laadimistele ja installimistele.
Comment
-
Esmalt postitatud tarmo76 poolt Vaata postitustasjale kulus ju mitu tundi otsimistele,alla laadimistele ja installimistele.Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
Comment
Comment