Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mure välise kõvekettaga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mure välise kõvekettaga

Juhtus ühesõnaga selline asi, väline kõvaketas sai vähe põrutada. Järgmisel päeval ta enam arvutiga ei ühendunud ja mingi imelik hääl lõi ka sisse kõvakasse. Kõveketas sis samsung hd103uj. Kas nüüd on sis kõvakaga ühel pool või annab veel midagi teha????

Olen suht võõras sel teemal

Vs: Mure välise kõvekettaga

Kui liikumise pealt kukub, siis on arvata, et suht kutu. Samas tänapäeval ketastel, mis ei tööta, midagi väga juhtuda ei saa. Samas oleneb, mis seal viga sai. Kui lugemispea sai viga, siis äkki aitab täpselt samasugusel isendil plaatide vahetamine. Aga see ei ole vist hea soovitus, samas; mis ikka juhtuda saab, kui korralikult kruvid lahti keerata ja plaadid vahetada. Keskkond võiks olla küll steriilne, aga ketas töötab ka katteta.
    Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Kustuta teisest foorumist postitus või vähemalt juhata õigesse kohta ja seejärel lukusta.

Kui käib, püüa inf kätte saada. Kui ei käi ja inf on tähtis, siis mingid firmad päris olulise rahahulga eest ehk aitavad.

Comment

teine mure et olen suht uus kasutaja siin foorimis et nagu ise ka avastasin alguses et panin valesse alagruppi oma teema aga ma kahjuks ei märgunud kust saab on teemat kustutada

Comment

Esmalt postitatud uibs poolt Vaata postitust
          teine mure et olen suht uus kasutaja siin foorimis et nagu ise ka avastasin alguses et panin valesse alagruppi oma teema aga ma kahjuks ei märgunud kust saab on teemat kustutada
          Kurda modele, ta aitab ära kustutada.

Comment

Working...
          X