Aga kuidas siis saab. Kui teen print screniga, siis jpg-na aslvestades ei jää igatahes midagi näha. ??? Kõik muud programmid ja asjad on peal, aga mida ei ole on filmi kaader. :-/
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Aga kuidas saab filmist screen shoti
Collapse
X
-
See, millena sa seda salvestad, ei ole mitte mingil viisil määrav.
Mina teeks nii (ei ole vaja läinud aga kui läheks):
Paneks filmi mängima aknasse(size 1x), siis teeks printscreeni. Mingis graafikaprogrammis paste (ise kasutan psp) ja siis lõikan akna välja ja torgin edasi.
Miks just aknas? miks ma peaks seda reaalajas suurendatud pilti tahtma. Ega seal rohkem piksleid pole, lihtsalt valemitega vahed ära täidetud. Kui graafikaprogrammis suurendada, siis see annab palju parema kvaliteedi.... kui muidugi vaja suurendada üldse on.
-
See, millena sa seda salvestad, ei ole mitte mingil viisil määrav.
Mina teeks nii (ei ole vaja läinud aga kui läheks):
Paneks filmi mängima aknasse(size 1x), siis teeks printscreeni. Mingis graafikaprogrammis paste (ise kasutan psp) ja siis lõikan akna välja ja torgin edasi.
Miks just aknas? miks ma peaks seda reaalajas suurendatud pilti tahtma. Ega seal rohkem piksleid pole, lihtsalt valemitega vahed ära täidetud. Kui graafikaprogrammis suurendada, siis see annab palju parema kvaliteedi.... kui muidugi vaja suurendada üldse on.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment